V LJ oddajam stanovanje zadnjih 5 let....cena od prvega dne in 3 najemniki kasneje je se vedno ista 250€ + stroski za stanovanje veliko 40kvadratova....ker stanovanje ni bilo kupljeno s kreditom in s tem oveznost vsak mesec si lahko to… ...prikaži več privoscim...je pa res, da preden gre najemnik iz stanovanja je potrebno stanovanje v celoti prebelit in ga pustit kot se je dobilo (do sedaj se nobenega problema). do sedaj nobenega problema. v stanovanju 1x na leto in to ej to.
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik.
To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
V LJ oddajam stanovanje zadnjih 5 let....cena od prvega dne in 3 najemniki kasneje je se vedno ista 250€ + stroski za stanovanje veliko 40kvadratova....ker stanovanje ni bilo kupljeno s kreditom in s tem oveznost vsak mesec si lahko to… ...prikaži več privoscim...je pa res, da preden gre najemnik iz stanovanja je potrebno stanovanje v celoti prebelit in ga pustit kot se je dobilo (do sedaj se nobenega problema). do sedaj nobenega problema. v stanovanju 1x na leto in to ej to.
Ja in? Pa ne znaš uporabljat TREBA in POTREBNO. Torej, ko gre najemnik iz stanovanja, ga je TREBA prebelit, ne potrebno...
Prosto po Janezu; Bogati bodo bogatejši in reveži revnejši .
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎