Jaz bi ji dal brco v rit.. SD naj zgine na smetišče zgodovine.
Bojo na smetišču delali družbo SDSu. Ni dvoma, kdo bo imel tam glavno besedo..
Milan kučivan?
Sektaški novi megatron.
Banda koruptivna, nas ravni SDS...Ja, to je žalitev...in realnost...Hvala Dominika za razkritje...
So ji vtaknili prst v šupak?
Koprive imajo že dolgo Janezov prst v šupku. Serjejo, ko jim on zaukaže..
Metlo.
Zajahati metlo pol pa, kot čarovnice na Klek..
Toma, ni prostora ne za prst in ne za metlo, je Ender not... navajen na anaerobno životarjenje, ki mu je skisalo možgane.
Najboljše darilo, ki ga je lahko dobila ji poklonila D.Š.P..Sesula je celotno stranko z njo na čelu..
Preveč solarija, Tanja, izgledaš kot rakun!
Poglej si Bah-Žibertovo od pamanjkanja hormonov ima suha osta. Pomanjkanje pameti pa ključni problem.
Še enkrat sem prebral članek. Poleg Fajonke sem našel še UKZ in DŠP, Bah-Žibertove pa ne. Od kod za vraga potem komentar na Bah- Žibertovo?!
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Jaz bi ji dal brco v rit.. SD naj zgine na smetišče zgodovine.
Bojo na smetišču delali družbo SDSu. Ni dvoma, kdo bo imel tam glavno besedo..
Milan kučivan?
Sektaški novi megatron.
Banda koruptivna, nas ravni SDS...Ja, to je žalitev...in realnost...Hvala Dominika za razkritje...
So ji vtaknili prst v šupak?
Koprive imajo že dolgo Janezov prst v šupku. Serjejo, ko jim on zaukaže..
Metlo.
Zajahati metlo pol pa, kot čarovnice na Klek..
Toma, ni prostora ne za prst in ne za metlo, je Ender not... navajen na anaerobno životarjenje, ki mu je skisalo možgane.
Najboljše darilo, ki ga je lahko dobila ji poklonila D.Š.P..Sesula je celotno stranko z njo na čelu..
Preveč solarija, Tanja, izgledaš kot rakun!
Poglej si Bah-Žibertovo od pamanjkanja hormonov ima suha osta. Pomanjkanje pameti pa ključni problem.
Še enkrat sem prebral članek. Poleg Fajonke sem našel še UKZ in DŠP, Bah-Žibertove pa ne. Od kod za vraga potem komentar na Bah- Žibertovo?!