Nekateri norci za pokojnika dajo tudi po 30 maš, vsaka maša po 17 - 20 eur. To je najmanj 510 eur. Pa mislite, da bo župnik, ki je denar prejel, tudi dejansko naredil 30 maš za tega pokojnika? Naredil bo… ...prikaži več največ tri. In še te bo združil z mašami za druge pokojnike.
Že sama pozlata in razkošje na slikah da vedeti, da je KC pohlepna ustanova. Meni se še najbolj zmerni zdijo evangeličani iz SV Slovenije. Skromni, v cerkvah nobene pozlate in razkošja, duhovniki poročeni, z lastnimi družinami. Od njih ni slišati… ...prikaži več še nikoli nič slabega, kot so spolne zlorabe, pedofilstvo, seksualni razvrat. Predlagam, da evangeličani zgradijo konkurenčne cerkve po Sloveniji, pa bomo videli, kdo bo imel več obiska.
V naši fari pa vsi farji vozijo "fanj" makine-izgleda ,da so zelo šparovni,po drugi strani pa se v nedeljo pred cerkvijo parkirajo avti,ki si sploh ne zaslužijo tega imena-ampak v škrapco pa verniki vseeno redno dajo- izgleda,da so zelo zadovoljni,da… ...prikaži več pomagajo farjem,da se vozijo v lepih avtih.
Le koliko vernikov je ta združba že pripeljala v nebesa? Oni naj molijo za sebe, kajti oni bodo zelo težko povabljeni v nebesa. Sicer pa oni hočejo imeti za sebe nebesa na zemlji! Tu imajo tudi nedolžne otročičke in nune, Za bruhat.
Vprašanje za vse župnike in župnije: Koliko prispevate z davki v proračun države za dobrobit vaših "ovčic"? =0... zato ne nakladajte, ker niste enič drugega kot sekta najbolj pohelpnih in požrašnih...
Je še kje kak idiot, ki ne šteka, da je jebeno klerofašistično cerkev zakuril Macron s svojimi plačanci, da preusmeri pozornost od prostestov? Itak, da vas je še polno, stoko seljaćka...
Bi jim dal , ja. ..listek v pušco in napisal...bog mi je rekel...pomagaj si sam, pa ti bo pomagal tudi bog, pa bi vzel ven parkrat po 50€ barabi pokvarjeni. Toliko kot da cerkev meni, toliko lahko pričakuje od mene...… ...prikaži več
Pa še to, vera je nekaj, cerkev in farji pa čisto nekaj drugega!!!
Jest jim dam ponavad 20 eur, pa sej podpirajo vse socijalce, če le imajo denar, vi ste glupi, župniki in ostalo osebje prejema denar oz plačo mislim da iz vatikana (nisem 100% ampak mislm da je tako) Vsi darovi se… ...prikaži več popišejo in se točno ve koliko je prinesla vsaka maša, denar se potem porablja oz spravlja za vzdrževanje, največ pa za pomoči potrebne.
En ki sika proti temu, naj gre za hec v NJEGOVO lokalno cerkev, in prosi za finančno pomoč, res jo je težje dobiti kot na socijali, ampak BAJE se da
NE TRAPAJ!. Iz Vatikana dobijo kvečjemu brco v rit, pa še to skoraj nikoli. kakšno plačo iz Vatikana neki, ne trapaj. "Vsi darovi se popišejo" ... A RES? še enkrat: NE TRAPAJ! "popišejo" se samo maše in pogrebi, ki so… ...prikaži več uradno za plačat - to pa NISO DAROVI!!! Ostali DAROVI, krsti, poroke (ki so "zastonj") pa se prav nič ne "popišejo", vse gre direkt v žep. Edino, kar morajo plačevati sami so prispevki za socialno zavarovanje (penzija in zdravstvo). Sem bil dolgo zelo blizu, vem s prve roke, veš.
Najvecja ,najstarejsa in najbolj izkoriscevalska in pokvarjena organizacija v zgodovini clovestva.kateri pedofilija ni nikoli bila tuja.
"Kdor z malim ni zadovoljen, velikega vreden ni."
Nekateri norci za pokojnika dajo tudi po 30 maš, vsaka maša po 17 - 20 eur. To je najmanj 510 eur. Pa mislite, da bo župnik, ki je denar prejel, tudi dejansko naredil 30 maš za tega pokojnika? Naredil bo… ...prikaži več največ tri. In še te bo združil z mašami za druge pokojnike.
A si pri vsaki maši, da to veš?
na tržnici morajo branjevke izdati račun za vsako čebulo tukaj v cerkvi gre pa vse mimo davkarije.........A SE HECATE
Morda pa še kak greh s tem instantno izgine
Že sama pozlata in razkošje na slikah da vedeti, da je KC pohlepna ustanova. Meni se še najbolj zmerni zdijo evangeličani iz SV Slovenije. Skromni, v cerkvah nobene pozlate in razkošja, duhovniki poročeni, z lastnimi družinami. Od njih ni slišati… ...prikaži več še nikoli nič slabega, kot so spolne zlorabe, pedofilstvo, seksualni razvrat. Predlagam, da evangeličani zgradijo konkurenčne cerkve po Sloveniji, pa bomo videli, kdo bo imel več obiska.
Dobra ideja
strinjam se s tabo,bravo ode
V naši fari pa vsi farji vozijo "fanj" makine-izgleda ,da so zelo šparovni,po drugi strani pa se v nedeljo pred cerkvijo parkirajo avti,ki si sploh ne zaslužijo tega imena-ampak v škrapco pa verniki vseeno redno dajo- izgleda,da so zelo zadovoljni,da… ...prikaži več pomagajo farjem,da se vozijo v lepih avtih.
Torej imate zelo veliko faro, če je pri vas več farjev, kakor praviš? Za katero da so gre, ker je zelo malo takih?
Le koliko vernikov je ta združba že pripeljala v nebesa? Oni naj molijo za sebe, kajti oni bodo zelo težko povabljeni v nebesa. Sicer pa oni hočejo imeti za sebe nebesa na zemlji! Tu imajo tudi nedolžne otročičke in nune, Za bruhat.
siva ekonomija, takoj uvesti davčne blagajne v cerki in izstavljanje računov glede na delo, ki ga opravljajo
Ne poznajo sramu.
Župnik je za pogrebno mašo plačan!
župniki si vse zakasirajo,pogrebna maša,zvonenje,ministranta,molitev v vežici tak da nič gratis
Vprašanje za vse župnike in župnije: Koliko prispevate z davki v proračun države za dobrobit vaših "ovčic"? =0... zato ne nakladajte, ker niste enič drugega kot sekta najbolj pohelpnih in požrašnih...
Vsako fabriko bi vzel hudič, če bi jo uporabljali samo eno uro na dan, zato bi vernikom morali zaračunati uporabnino.
Naj vas hudič vzame pedofili in ministrantojebci!
kot je rekel edo majkaa: JEBEM VAM MATEEEEEER!!!!
Je še kje kak idiot, ki ne šteka, da je jebeno klerofašistično cerkev zakuril Macron s svojimi plačanci, da preusmeri pozornost od prostestov? Itak, da vas je še polno, stoko seljaćka...
rkc, najbogatejša domobranska golazen
Cerkvi je treba vzeti vse, ne pa dajati. Kot je bilo tu rečeno , so pohlepna sekta , ki nepooblaščeno zastopa stvarnika !
Bi jim dal , ja. ..listek v pušco in napisal...bog mi je rekel...pomagaj si sam, pa ti bo pomagal tudi bog, pa bi vzel ven parkrat po 50€ barabi pokvarjeni. Toliko kot da cerkev meni, toliko lahko pričakuje od mene...… ...prikaži več Pa še to, vera je nekaj, cerkev in farji pa čisto nekaj drugega!!!
Jest jim dam ponavad 20 eur, pa sej podpirajo vse socijalce, če le imajo denar, vi ste glupi, župniki in ostalo osebje prejema denar oz plačo mislim da iz vatikana (nisem 100% ampak mislm da je tako) Vsi darovi se… ...prikaži več popišejo in se točno ve koliko je prinesla vsaka maša, denar se potem porablja oz spravlja za vzdrževanje, največ pa za pomoči potrebne. En ki sika proti temu, naj gre za hec v NJEGOVO lokalno cerkev, in prosi za finančno pomoč, res jo je težje dobiti kot na socijali, ampak BAJE se da
NE TRAPAJ!. Iz Vatikana dobijo kvečjemu brco v rit, pa še to skoraj nikoli. kakšno plačo iz Vatikana neki, ne trapaj. "Vsi darovi se popišejo" ... A RES? še enkrat: NE TRAPAJ! "popišejo" se samo maše in pogrebi, ki so… ...prikaži več uradno za plačat - to pa NISO DAROVI!!! Ostali DAROVI, krsti, poroke (ki so "zastonj") pa se prav nič ne "popišejo", vse gre direkt v žep. Edino, kar morajo plačevati sami so prispevki za socialno zavarovanje (penzija in zdravstvo). Sem bil dolgo zelo blizu, vem s prve roke, veš.