Šport /sport/kosarka
59558 ogledov

Hrvatom popadale čeljusti ob prihodu tega zvezdnika

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Alojz Kokot 13:09 23.avgust 2021.

NE BOSTE MI ODGOVORILI KER NI PADLA ČELJUST NOBENEMU IN NEHAJTE S TAKIMI ZAVAJAJOČIMI NASLOVI ČLANKOV

• Alojz Kokot 13:07 23.avgust 2021.

prosim za vsaj 1 sliko kakega Hrvata ki so mu padle čeljusti Hrvatom popadale čeljusti ob prihodu tega zvezdnika

• matermila 07:37 24.avgust 2021.

Od takih "novinarjev" ne moreš pričakovati kaj pametnega.Že zaradi takega naslova bi ga morali vreči na cesto.

Mehičanka76 14:28 23.avgust 2021.

zakaj taka norija okoli zvezdnikov? Ne razumem!

• rd2dmk2 16:43 23.avgust 2021.

taki ne pridejo niti po pomoti, ker mi imamo raje miljone beračev, ki cel dan smo študirajo, kje bodo kaj preguljofal. pa seveda cel kup drka za njimi. in da ne bi nekdo kaj se protivil.. naj gre kdaj na ...prikaži več jesenice ob koncu vikenda, al pa v metliko al pa...

• LukaMB 18:07 23.avgust 2021.

Je velik, ni pa potrebno evforije zganjati, so ljudje isto kot mi in pač uživajo v življenju, ker imajo sedaj več pod palcem. Če že hoče in sam reče, da daje kakšne slikce ok, ni se mu pa potrebno vsajati ...prikaži več in pobijati ljudi okoli sebe, samo da bi se mu približali.

• jakec1575 21:28 23.avgust 2021.

Moj nasvet. Ne zelite si taksnih obiskov. Z njimi in za njimi pride ves fake jet set, ki prinese samo kaos, visoke cene, smeti, in koka partije, ki jih je hrvaska polna. Z grafiti po skalah so unicli cel murter, ...prikaži več pag je postal lego smeti. Bar partiji so eno samo onesnazenje. S hrupom, smetmi in mentalnim omejenstvom

boris199 08:27 24.avgust 2021.

Mater, saj obožujem šport, ampak ob takih stvareh človek pomisli, da imamo raje tujce, ki so zvezdniki kot pa svoje otroke! Marsikdo več ve o Jordanu, Dončiču,Ronaldu, Messiju kot pa o svojem sinu ali hčerki, da o ženi ne govorim!!!

• onxxx 14:51 23.avgust 2021.

Slovencem pa ni odpadlo nič ker takšni v slovenijo pridejo samo po pomoti.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.