Na vprašanje, kdaj je pošto prevzel, je dejal, da so jo ''vročili že pred mesecem dni,'' prevzel pa jo je najkasneje prejšnji teden''............Vse je povedal ...Lopov zarukani..
Njegov odgovor pove vse o njem, njegovem šefu in o tistih, ki so ga potrdili za ministra! Bravo Slovenija, čedalje globlje toneš! Nujno rabimo še vsaj en zapor - ampak ne hotelskega tipa!
Tega da ne prevzamejo pošte enostavno ne razumem . Če jaz ne prevzamem pošte jo po 15 dneh poštar vrže v nabiralnik in se šteje kot da je vročena. Ali ne velja to za vse???
Ja v Dobrunjah načrtujejo zapor
hotelskega tipa 5 zvezdic. Da se bodo kriminalci dobro počutili s paketom all inclusive. Pokradejo in plasirajo denar v tujino tu bodo pa lepo počakali na čas uživanja na naše stroške.
Kakšen šef takšen podrejeni .
Na vprašanje, kdaj je pošto prevzel, je dejal, da so jo ''vročili že pred mesecem dni,'' prevzel pa jo je najkasneje prejšnji teden''............Vse je povedal ...Lopov zarukani..
Njegov odgovor pove vse o njem, njegovem šefu in o tistih, ki so ga potrdili za ministra! Bravo Slovenija, čedalje globlje toneš! Nujno rabimo še vsaj en zapor - ampak ne hotelskega tipa!
Mogoče nima PCT-ja, pa ne more na pošto.
Tega da ne prevzamejo pošte enostavno ne razumem . Če jaz ne prevzamem pošte jo po 15 dneh poštar vrže v nabiralnik in se šteje kot da je vročena. Ali ne velja to za vse???
Ja v Dobrunjah načrtujejo zapor hotelskega tipa 5 zvezdic. Da se bodo kriminalci dobro počutili s paketom all inclusive. Pokradejo in plasirajo denar v tujino tu bodo pa lepo počakali na čas uživanja na naše stroške.
Tega da ne prevzemajo pošte enostavno ne razumem. Če jaz n