Prej bi rekel obratno: mečkajo s polovično hitrostjo in spravljajo ob živce normalne voznike! S 60 na uro kot eni vozijo po magistralkah sem jaz opravil izpit v mestu!!!
Jaz sem pa mislil , da je Policija en resen državni represiven aparat . Zdaj pa videm , da so kot otroški vrtec . Vi boste vozil , mi vas čakamo pa na tem vogalu . Ko vas ujamemo ,… ...prikaži več potem pa mi vozimo , pa vi vi lovite !A ni to igraca žandarji in ravbari ?
Pol voznikov si ne zasluži izpita
Res je ,mislim da mešajo z igricam,če se zmotiš pač še enkrat začneš 😅
Prej bi rekel obratno: mečkajo s polovično hitrostjo in spravljajo ob živce normalne voznike! S 60 na uro kot eni vozijo po magistralkah sem jaz opravil izpit v mestu!!!
Penziči vedno vozijo 60 na uro - po regionalki in po naseljih!
Posebno divjakov ! V kolikor bi bili strpni in predvsem kulturni , ne bi bilo ne policajev ne radarjev.
Kaj bi bilo če ne bi bilo…tudi lepih vrtnic ne, če bi raslo samo trnje…žal je realnost drugačna kot si želimo.
zakaj pa objavljate? če divjajo,naj plačujejo
Zelenski po napovedi 61 milijard pomoči: Hvala Amerika, ta denar bo pomagal rešiti življenja
Tista v bunkerjih
Brez objav , brez datuma , mesta in kraja . Kupite si cerade in pokrijte avto , ne pa da vas vidijo z 299 metrov ! Potem pa temu recite akcija !
Jaz sem pa mislil , da je Policija en resen državni represiven aparat . Zdaj pa videm , da so kot otroški vrtec . Vi boste vozil , mi vas čakamo pa na tem vogalu . Ko vas ujamemo ,… ...prikaži več potem pa mi vozimo , pa vi vi lovite !A ni to igraca žandarji in ravbari ?