Pa kdo je ta nagubana starikava umetna lepotička :) ha ha nekje sem jo že videl, na nekih bolj čudnih straneh?
o, madona, a ta baba ima celo moža????
bravo ana...
..kakšen "novinarski" presežek.človek sploh ne more verjeti,da je to mogoče :-(
Ne vem ali Ana napreduje, prvič berem da ji je všeč, kar ni ženskega spola. Samo na torti piše 12..., tako da še vedno vse skupaj zelo sumljivo.
Je res oče ali je samo podpisal, da je oče. Glede na zgodovino je vse možno.
Možno. Mogoče je bila kita od Mileta Kitića, takrat v onem balkanskem šovu, se mu je metala gor, samo se ne spomnim več koliko je to nazaj, samo se mi zdi, da tam 13 let še ni.
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Pa kdo je ta nagubana starikava umetna lepotička :) ha ha nekje sem jo že videl, na nekih bolj čudnih straneh?
o, madona, a ta baba ima celo moža????
bravo ana...
..kakšen "novinarski" presežek.človek sploh ne more verjeti,da je to mogoče :-(
Ne vem ali Ana napreduje, prvič berem da ji je všeč, kar ni ženskega spola. Samo na torti piše 12..., tako da še vedno vse skupaj zelo sumljivo.
Je res oče ali je samo podpisal, da je oče. Glede na zgodovino je vse možno.
Možno. Mogoče je bila kita od Mileta Kitića, takrat v onem balkanskem šovu, se mu je metala gor, samo se ne spomnim več koliko je to nazaj, samo se mi zdi, da tam 13 let še ni.