Slovenija
9238 ogledov

Tako je poslanec LMŠ priznal krajo sendviča

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Lavdan 13:57 14.februar 2019.

Šarec se mi prav smili, ko vidim s kakšnimi tepci ima opraviti.

• bodica 17:52 14.februar 2019.

Kdo je tu nor???? Zaradi sendiviča. Nekatere "poštene" stranke pa so postavili kader, ki je ukradel milijarde, pa so popolnoma čisi........Prekklete butale.....

• Janez_53 19:58 14.februar 2019.

Očitno še ti vedno ni jasno, da je tip precej čuden. Gre v trgovino po sendvič in ker ga trgovci kot pomembno osebo ne prepoznajo in takoj ne skočijo k njemu, je užaljeno odšel "testirat sistem" na ta način, da ...prikaži več sendviča ni plačal in zapustil lokal. Nato štorijo pove poslancem in se tako SAMOPRIJAVI! In najpametnejša poteza, ki jo napravi zatem, je odstop z mesta poslanca. Popolnoma pravilno.

praufo 21:11 14.februar 2019.

vse skupaj mi deluje kot fake news, oz. zgodbica za ovce, bolj bi verjel, da je čisto nekaj drugega v ozadju, ne vem, kdo je večji idiot

• brencl47 13:29 14.februar 2019.

BUTALEC!

praufo 18:53 14.februar 2019.

parkrat sem prebral članek, pa mi še vedno ni jasno v čem je štos, pa kakšen tekst je to od politika, jao ... sej škoda časa za komentar za take tepce ... pa s čim se ukvarjajo, a res tolk ...prikaži več slab zasluž, da nima za burek ... mojster japko

praufo 19:24 14.februar 2019.

no po ogledu video posnetka mi je pa več jasno, možakar prestradan ni mogel počakat v vrsti ... ja lakota je res hudič, sam nise treba izgovarjat na to kako sistem slabo deluje ... ma res je en bumbar, ki ...prikaži več si plačuje ceno svoejga ogleda

• jezero 12:33 14.februar 2019.

Res, tragikomedija.

• mitja20 16:11 14.februar 2019.

Mali mizarček

• mitja20 16:12 14.februar 2019.

Človek brez kulture bivši klošar

• miho 14:57 14.februar 2019.

Izgleda, da je pravna država začela delovati. Bravo!

• tudbognasvečnereši 15:29 14.februar 2019.

Enkrat komunist, večni lopov.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.