Grof tako je to: eni nekontrolirano in v nedogled kradejo, drugi fehtajo, dobijo pa kar dobijo. Lažnjivih zibajočih in padajočih pajacev je pa v neki stranki polno.
Svobodnež, komot, lahko igram še večjega buteljna, a tebe nebom nikoli prekašal, za golobe pa res nevem, kakšno lajtungo imate, če gledam Zavca, potem sklepam, da gre za kilometre na sekundo, kapiš, prepričan sem, da si me razumel,če še to… ...prikaži več ne, si pa bizgec kot Jonas, ki ima vsaj v parlamentu oblazinjen stol in se ne pusti motiti pri dremežu
Joker face!!! Bedni članki, bedne novinarke!!!
Godna za terapijo....
A je že našla novega sponzorja?
Očitno niste vsi prebrali pravil komentarjev. Žaljivo!
Golob je kopija Zalte, kmalu bo fehtal kot ona, sta na isti valovni dožini, v višino pa sploh, čez nekaj let bo prav čuden zibajoči pajac
A si lahko še večji butelj?
Grof tako je to: eni nekontrolirano in v nedogled kradejo, drugi fehtajo, dobijo pa kar dobijo. Lažnjivih zibajočih in padajočih pajacev je pa v neki stranki polno.
Svobodnež, komot, lahko igram še večjega buteljna, a tebe nebom nikoli prekašal, za golobe pa res nevem, kakšno lajtungo imate, če gledam Zavca, potem sklepam, da gre za kilometre na sekundo, kapiš, prepričan sem, da si me razumel,če še to… ...prikaži več ne, si pa bizgec kot Jonas, ki ima vsaj v parlamentu oblazinjen stol in se ne pusti motiti pri dremežu
Najvecji idiot od vseh komentatorjev je svobodnež upam da ga golob in njegova smrdljiva delagavija posteno in svobodno pofukajo v rit!
Čefur, ko preberem tvoj komentar imam polepšan dan. Veš zakaj? Ker ne spadam v tvojo branžo!