Vsekakor..."Elita" ne poriva "štraser purpurijev"...Če mene vprašaš bi morala biti oba omenjena zaprta v ustrezni ustanovi...Kakšna smo to država da to dopuščamo..? Da ne govorim o tem da LGBT sili že v vrtce s svojo bolno propagando...In potem obsojamo Rusijo,… ...prikaži več ki je tovrstno propagando prepovedala...
res čudovito, da se najde en tak popolni par in si delita vse skupne cilje, tako v poslu, modi, umetnosti, postelji, politiki, prijateljev,...... res čudooovitooo
Po vaše sta onadva elita ?!?!? Mi, ki pa pošteno živimo, v duhu poštenosti vzgajamo otroke, pošteno opravljamo svojo službo pa smo kaj ? Verjetno smo res idioti, ampak sem raje idiot in idealist kot pa takšna elita. Aja mo… ...prikaži več smo amorfna gmota, plebs .....
Orto, pri nas se šteje za elito tisti, ki ima veliko goro denarja, potem pa ni važno ali ga je pošteno zaslužil ali nakradel. No ja, tudi v svetu je tako. Ja, vsi ostali smo plebs.
Kako pa kaj kuzki? Se grizejo?
V čem pa sta elitna???? Jaz ju vidim samo kot en mafijski par.
Res je.. njej nebi pripisali 50.. ampak 65 let... on pa izgleda, kot da ga bi nekaj obglodalo... psi mogoče ?
On ne more,sam še z nosom
Tudi nos dol visi..
Pasji fukač in lezbijjka, kaj je v tem elitnega ?!
Morda so (bili) psi rodovniški...
Vsekakor..."Elita" ne poriva "štraser purpurijev"...Če mene vprašaš bi morala biti oba omenjena zaprta v ustrezni ustanovi...Kakšna smo to država da to dopuščamo..? Da ne govorim o tem da LGBT sili že v vrtce s svojo bolno propagando...In potem obsojamo Rusijo,… ...prikaži več ki je tovrstno propagando prepovedala...
Kolk psov imata?
res čudovito, da se najde en tak popolni par in si delita vse skupne cilje, tako v poslu, modi, umetnosti, postelji, politiki, prijateljev,...... res čudooovitooo
Še pse skupaj fukata res čudovito
A je na vidiku nov obraz, pse so ovce že pozabile...
Kaj ti pomeni denar,če si pa star
Nič ampak do takrat si pa zelo lepo živel.
Klinik sem samo zaradi pasjih komentarjev. Niste razočarali. Hvala! 😁
Po vaše sta onadva elita ?!?!? Mi, ki pa pošteno živimo, v duhu poštenosti vzgajamo otroke, pošteno opravljamo svojo službo pa smo kaj ? Verjetno smo res idioti, ampak sem raje idiot in idealist kot pa takšna elita. Aja mo… ...prikaži več smo amorfna gmota, plebs .....
Orto, pri nas se šteje za elito tisti, ki ima veliko goro denarja, potem pa ni važno ali ga je pošteno zaslužil ali nakradel. No ja, tudi v svetu je tako. Ja, vsi ostali smo plebs.
A gaj en v surlo ugrizni?
Res lep pasje fukalski par. Zgleda da je še nekaj posledic ostalo sploh na nosu od takrat ko je kuža rekel zdej pa dost 😁
A niso to uni Hundfickersi, kot jih je Jelinčič poimenoval?
Dajte možje pogledati doma,ko imate 50 letnice.Še vedno je dobra.
E,kad če Kresalova rodit sina,dat če mu ime Ažbe.
Mogoče bo jasmin
Naj bo Ibro.