Fora je v tem, da jih je potem, ko so ga brutalno vrgli v ograjo in ga poškodovali vsaj za mesec ali dva , pohodil vse z minuto naskoka...to je tako kot da bi v F1 zmagal s krogom prednosti..… ...prikaži več
Je fenomen kot je Luka...Najbolj znana Slovenca na planetu trenutno...jebeš politike..
Ja ja,je izvenserijski.... .Ena tekma 60% met,pol pa pet tekem 28 do 33% met.... .Poglej koliko je Slovenija razbila Japonce. Je to zaradi Dončića? Ne ni,je zaradi Dragića,Prepeliča,Blažiča, Čančarja,Tobeyja.... .Koliko bi jih šele,če bi ne bil motor Slovenije Goran v… ...prikaži več letih in poškodbah in če bi nastopal Tonček.... .
Zdaj bo Google za spletno delo od doma plačeval od 25.000 do 30.000 dolarjev na mesec.Z mojo zadnjo mesečno spletno plačo sem prejel 27483 dolarjev iz računa paypal.
Več o tem na tej spletni strani ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Dokaz, da ti zivljenje vedno ponudi okno, ko so to zaloputnili z vrati pred nosom. Samo okno je treba videti in sprejeti priloznost. Rogla, malo sem se bal, da te bo tole potoklo. Ni te. Pravi sampion!!! Oprosti. Ker sem dvomil.
.Daleč najboljši na svetu, pa ga spet doma pokopavajo kavč strokovnjaki...Ko ga nekdo hinavsko zruši, namerno ali ne je pa "neroden"..Kje kurac je bila takrat njegova ekipa ?! Banda pokvarjena... To gospodje in gospe je skakalec in najboljši kolesar danes… ...prikaži večs in v naslednjem desetletju...Neverjetno kaj je naredil ostalim..Saj pravim, če bi to bila F1, bi zmagal za cel krog in bi lahko F1 kar ukinili..
Fora je v tem, da jih je potem, ko so ga brutalno vrgli v ograjo in ga poškodovali vsaj za mesec ali dva , pohodil vse z minuto naskoka...to je tako kot da bi v F1 zmagal s krogom prednosti..… ...prikaži več Je fenomen kot je Luka...Najbolj znana Slovenca na planetu trenutno...jebeš politike..
Vroci fen. No, saj je res izvebserijski
Luka tud za tiste,ko ga forsirajo ni izvenserijski.
Luka ni, ti pa si fickič izvenserijski
Pa zakaj ni izvenserijski še v Dallasu?
kakšne pa ima soigralce, Porzingis zero, Green zero,Hardaway povprečna predstava, Kleber egale kak prejšnji......
Ficko...on je še kako izven serijski tudi v Dallasu, ko njegovi soigralci padejo za dvajset pik medtem ko on pet minut počiva..
Ja ja,je izvenserijski.... .Ena tekma 60% met,pol pa pet tekem 28 do 33% met.... .Poglej koliko je Slovenija razbila Japonce. Je to zaradi Dončića? Ne ni,je zaradi Dragića,Prepeliča,Blažiča, Čančarja,Tobeyja.... .Koliko bi jih šele,če bi ne bil motor Slovenije Goran v… ...prikaži več letih in poškodbah in če bi nastopal Tonček.... .
Ficko...tablete jemlji tako kot ti je zdravnik predpisal, ne pa da zjutraj pozabiš in zvečer vse naenkrat konzumiraš...Verjemi da ti bo bolje..
Jemlji jih ti vred z Dončićem,Potrebinovo in Goltezovo.... .Dončić gre od zdravil samo še v širino.
Zdaj bo Google za spletno delo od doma plačeval od 25.000 do 30.000 dolarjev na mesec.Z mojo zadnjo mesečno spletno plačo sem prejel 27483 dolarjev iz računa paypal. Več o tem na tej spletni strani ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Dokaz, da ti zivljenje vedno ponudi okno, ko so to zaloputnili z vrati pred nosom. Samo okno je treba videti in sprejeti priloznost. Rogla, malo sem se bal, da te bo tole potoklo. Ni te. Pravi sampion!!! Oprosti. Ker sem dvomil.
Povedal mi je,da ti prenesem informacijo,da ti je vse odpustil.
Ficko, zdaj bom pa lahko sladko spal
Zmagovalna miselnost in izkušnje so ga privedle do življenjskega uspeha. Bravo!!!!
.Daleč najboljši na svetu, pa ga spet doma pokopavajo kavč strokovnjaki...Ko ga nekdo hinavsko zruši, namerno ali ne je pa "neroden"..Kje kurac je bila takrat njegova ekipa ?! Banda pokvarjena... To gospodje in gospe je skakalec in najboljši kolesar danes… ...prikaži večs in v naslednjem desetletju...Neverjetno kaj je naredil ostalim..Saj pravim, če bi to bila F1, bi zmagal za cel krog in bi lahko F1 kar ukinili..