Nimam nič proti obilnejšim...tudi moja ni "štanga za fižol"...samo reci bobu bob,ker niso nič bolj "močne"...izraz se mi zdi malce mimo🤔
Kot da bi se opravičevali...reci obilnejše ipd,da se ve za kaj gre👍
Čestitam temu gospodu P. B., ni samo lep ampak tudi dovolj inteligenten in normalen v vseh pogledih. Ljudje se ločujejo kot po tekočem traku, nič več ni pomembno samo svoj jaz. Kaj dobiš na koncu. Ugotoviš, da tudi s tretjim… ...prikaži več partnerjem ne najdeš sreče, ker je tudi s tabo nekaj narobe. Spomnim se enega gospoda, ki je imel precej denarja. Ko je bil s četrto žensko je rekel prijatelju. Vsaka naslednja je bila hujša od prejšnje. A ne Saška in Miha sta bila še pred kratkim v oblakih.
Kdor ne zna ceniti notranje lepote živi prazno življenje.🤔
Neumen je, da se sploh odzove na kritiko " prijateljev". Koga briga, če je on zadovoljen? je pa sigurno, saj sicer z njo ne bi bil že 30 let.
Lepo, da jo brani, pravi gentleman.
Marsikdo ima rad močnejše, pa se boji kaj bodo drugi rekli!
Nimam nič proti obilnejšim...tudi moja ni "štanga za fižol"...samo reci bobu bob,ker niso nič bolj "močne"...izraz se mi zdi malce mimo🤔 Kot da bi se opravičevali...reci obilnejše ipd,da se ve za kaj gre👍
Tudi meni grejo te evfemizmi na jetra.
Čestitam temu gospodu P. B., ni samo lep ampak tudi dovolj inteligenten in normalen v vseh pogledih. Ljudje se ločujejo kot po tekočem traku, nič več ni pomembno samo svoj jaz. Kaj dobiš na koncu. Ugotoviš, da tudi s tretjim… ...prikaži več partnerjem ne najdeš sreče, ker je tudi s tabo nekaj narobe. Spomnim se enega gospoda, ki je imel precej denarja. Ko je bil s četrto žensko je rekel prijatelju. Vsaka naslednja je bila hujša od prejšnje. A ne Saška in Miha sta bila še pred kratkim v oblakih.