Slovenija
2649 ogledov

Tako blizu Pirc Musarjevi je Brglez

Komentarjev 27
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    pantani 07:17 18.oktober 2022.

Same laži v teh anketah!!! Noben od te trojice,si ne zasluži mesto predsednika!!!

luckyss 03:19 18.oktober 2022.

Janezov pridančnik ne pride v poštev, Musar se mi zdi moralno oporečna., Kordiša je škoda za takšno funkcijo. ki je dejansko bolj kot ne simbolična. Ostali primerni nimajo ustrezne podpore.Škoda, ker se ni antifašistična koalicija poenotila pri enem resnem in ...prikaži večn primernem kandidatu..

• Gandi123 07:32 18.oktober 2022.

Logar - fašistov hlapec, Musarca - ste že kdaj videli poštenega advokata in Brglez... v prvem krogu. Vsi ostali na žalost nimajo šans! V drugem krogu ne dober, ampak najmanj slab Brglez. Upam, da zaradi drobljenja glasov na sredini in ...prikaži večn levi ne zmaga fašistov hlapec!

• jezero 06:37 18.oktober 2022.

Bo Logarju uspel zgodovindki nateg o neodvisnosti in bo pripeljal Janšo za predsedniha države?

• ec568744f0d537874fe9d825c81b6f688d633008 06:26 18.oktober 2022.

Sabina Senčar bo prava

Mehičanka76 21:52 17.oktober 2022.

To pa zdaj ni več hec! Ne Brgleza, še manj pa Logarja bi imela za predsednika države, torej bo treba podpreti Musarjevo, al kako? Meni ona ni prva izbira ampak sedaj bom morala fino razmislit.

• Ender3 23:59 17.oktober 2022.

Mehičanka76👍 slabo izbiro imamo . Morda je, le čas za žensko predsednico. Logar je, itak član sekte in takšen bo tudi ostal. Kralj misli samo na družino in cerkev. Ustavne odločitve itak ne spoštuje, saj mu je sveto pismo v ...prikaži več pomoč. Kordiš ima žal slabost samo v tem, da je premlad je pa, svež, neposreden, iskren in obetaven. Dovolj, pa je moteč za vse ostale kondidate..

• leonardo 06:57 18.oktober 2022.

Mehičanka, Ender : JA

pantani 07:20 18.oktober 2022.

Zakaj pa ne bi Senčarjeve,a ste res totalni butalci vsi po vrsti?!!!

Mehičanka76 10:50 18.oktober 2022.

Ender3 Kordiš je moja izbira. Škoda, ker folk ne šteka kar nam govori. Pravim pa, da bo morda moj glas šel Musarjevi, ker Logarja ali Brgleza res ne bi želela imeti na čelu države. Po moje bo Kordiš na ta ...prikaži več račun izgubil kar nekaj glasov. Škoda! Markanten dečko, za katerega se mi zdi, da mu je edinemu res mar za vse ostale in ne samo zase. Ker roko na srce, ostalim kandidatom bi bil predsedniški naziv samo še ena titula.

• jjjaaannneeezzz 00:19 18.oktober 2022.

Prebilič je ok. Poglejte soočenja.

• Žvižgač 22:11 17.oktober 2022.

Nikoli pohlepne palčice, ki ji besede prehitevajo pamet in je doslej že natrosila toliko neumnih poleg vsega njenega javnega sprenevedanja. Ona bi dobra sam za potegniti stoječki Vučiču.

• Žvižgač 22:18 17.oktober 2022.

Si predstavljate prvo damo od palčice s tisto kvadratno glavo , da bi ga morali gledati ob državnih dogodkih? Pa mi lahko rečejo, da sem diskriminatoren, nestrpen ...kar koli sam onega tajkuna, ki pošteno plačuje davke v davčnih oazah pa ...prikaži več ne želim, nikjer videti kot predstavnika RS, bi po svetu mislili, da smo vsi taki.

• Ender3 23:49 17.oktober 2022.

Tvoj glas itak ne bo štel, ker so volitve namenjene polnoletnim in ideološko opredeljenim.

• Jernej65 23:32 17.oktober 2022.

Ja, še pogrešali bomo Pahorja. Med temi sedmimi ne vidim verodostojnega kandidata, ki bi ga lahko nasledil. Musarjeva, Logar, Brglez noben od teh ne bo dober. Ostali pa tako samo meglo mešajo. Ko pa Kordiš odpre usta me pa mine do vsega.

• Ender3 23:45 17.oktober 2022.

jernej65 podobno mene prime, ko vidim komentar aktivista iz Trstenjakove.

• Jernej65 23:56 17.oktober 2022.

In kaj imam jaz s tvojim aktivistom iz Trstenjakove? A si spet bozabil vzeti zdravila za demenco.

• leonardo 06:58 18.oktober 2022.

Ja Jernej, Kordiš je v vsem najboljši, pa čeprav se še tako pretegješ!

pantani 07:18 18.oktober 2022.

mene mine vse,ko preberam tvoja skorupcala,je pa dobro po drugi strani,ker me takoj na wc prtisne!!!

• Jernej65 11:44 18.oktober 2022.

pantani, v nedeljo boša sigurno ves dan na WC-ju, ko boš na volitvah slavil odlično 7 mesto tvojega posranca Kordiža. Ga bosta kar oba skupaj srala ves dan.

pantani 11:56 18.oktober 2022.

Spet si ga mimo usekal!!! Nisem za Kordiša!!! Butal ostan butalc!!!

• Jernej65 12:03 18.oktober 2022.

A ne boš podprl svojega Rusofilčka. Si me pa malo razočaral.

pantani 12:05 18.oktober 2022.

Ti si resno bolan!!!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.