Plavimil e to je uprašanje. Noče se nbedn uperat za krivičnost sam če nmorjo pit žurat pa luderat okol po se hočjo uperat, da lah tm spet pijejo žurajo pa budalerajo. Use je obrnen na glavo.
Kako ti ni jasno? Razlika naj bi šla “za čisto energijo” projekte mr. Taubija in posredno financiranje Genija. Smo ena redkih držav, ki imamo dizel dražji od bencina. Rešili bomo svet - živela svoboda!
"svobodna " lopovščina krade in laže, zakaj je pa na HR dizel 1,34 EUR, prekleti golobnjak, načrtno narod spravlja v revščino, do kdaj bomo še trpeli to fašistično lopovščino, katera. sama sebi polni žepe, KDAJ SE BOMO UPRLI?
Ebder, jaz uživam na svojem vikendu pri kockastih in tudi tankam tam, ti pa doma čemiš, ker si levnuhar in si nisi nič ustvaril v zivljenju, veš komunizem je ideologija, katera ustvari pešćico bogatih, ostali pa so vsi revni in… ...prikaži več ti si med njimi ,to danes dela tvoj golobnjak z levico na čelu.
Imel ne boš nič in boš srečen! Še malo, pa bomo srečni!
Plavimil e to je uprašanje. Noče se nbedn uperat za krivičnost sam če nmorjo pit žurat pa luderat okol po se hočjo uperat, da lah tm spet pijejo žurajo pa budalerajo. Use je obrnen na glavo.
Mene samo to moti,da je dizel dražji od bencina,pa ne vem po kateri logiki,ker z bencinom je več dela v rafineriji
Kako ti ni jasno? Razlika naj bi šla “za čisto energijo” projekte mr. Taubija in posredno financiranje Genija. Smo ena redkih držav, ki imamo dizel dražji od bencina. Rešili bomo svet - živela svoboda!
ma dvignite na 2€ , pa dejte eno tako kot je na sliki zravn vsakega avta, pa nebo nobenga bolel tist 2€ k se bo raje po njej vozu!
"svobodna " lopovščina krade in laže, zakaj je pa na HR dizel 1,34 EUR, prekleti golobnjak, načrtno narod spravlja v revščino, do kdaj bomo še trpeli to fašistično lopovščino, katera. sama sebi polni žepe, KDAJ SE BOMO UPRLI?
Plavi👎 preseli se h kockastim, forum ti bo hvaležen bednega trolanja..
Ebder, jaz uživam na svojem vikendu pri kockastih in tudi tankam tam, ti pa doma čemiš, ker si levnuhar in si nisi nič ustvaril v zivljenju, veš komunizem je ideologija, katera ustvari pešćico bogatih, ostali pa so vsi revni in… ...prikaži več ti si med njimi ,to danes dela tvoj golobnjak z levico na čelu.
Plavi, kako se boš uprl, če si pri hrvatih...sicer pa kockasti ti bodo v torek podražili dizel...bolj kot holob...se boš uprl...
Niti pod razno ne., se bova pogovorila v torek, velja
Plavi boš videl novo davčno reformo lastnikov vikendov na hrvaškem,se mi zdi da boš umolknil
Spravite šleperje na železnice, pa bo rešen večji problem od tega, da se bencin dvigne za par stotakov.
Rešitev je seveda Janša (glej Noro 24 - Tomašić, Rant)
Oni imajo vedno rešitve za ideološko oprane in naivne sledilce..
Za večino ljudi NE.
Že spet ta kalimero,to so vaše domneve