Lepi rezultati...se pravi da bo drugo leto vinijeta cenejsa. In bo dobicek sel v investicije tako da bo avtocesta do Jelsan in mimo Portoroza zgrajena zelo na hitro.
Glede na povečan promet in s tem prihodke, upam da DARS že načrtuje širitev avtocest v 3 pasovovne.............. drugače pa se naj ne hvalijo, ker za povečanje prometa na avtocestah ne naredijo nič. S tem novim cestninjenem tovornih vozil pa… ...prikaži več se bo povečal promet v mestih LJ, MB in mogoče še kje, ker tovornjak kateri razvaža robo npr po Lj se bo sedaj zagotovo izogibal AC ljubljanskega kroga, mislim da na DARSU o tem sploh ne razmišljajo, zato Ljublančani začnite protestirat že sedaj.
Škoda je, da se za leto 2018 pogovarjamo o nekem limanju nalepk. Razviti imajo to urejeno elektronsko, mi pa še vedno strgamo in limamo kot Kremenčkovi.
Mucek--> a sem govoril o Madžarski? Ali o Slovaški? a si sploh prebral cel moj odgovor? Torej sta po tvoje ti dve državi RAZVITI, Švica pa spada pod Kremenčkove, ali kaj? Digitalna vinjeta v Avstriji je sistem z dežja pod… ...prikaži več kap - še vedno bo treba za celo leto plačati, pa če se voziš ali ne. Pravo digitalno cestninjenje je po kilometrih, ne pavšalno.
Sicer pa tudi mi uvajamo digitalno vinjeto z letom 2018.
Lepi rezultati...se pravi da bo drugo leto vinijeta cenejsa. In bo dobicek sel v investicije tako da bo avtocesta do Jelsan in mimo Portoroza zgrajena zelo na hitro.
Ponavadi je tako ce samo vecas ceno, umetnost je poceniti in se hvaliti z rekordi, aneda Dars in Blovenija
Glede na povečan promet in s tem prihodke, upam da DARS že načrtuje širitev avtocest v 3 pasovovne.............. drugače pa se naj ne hvalijo, ker za povečanje prometa na avtocestah ne naredijo nič. S tem novim cestninjenem tovornih vozil pa… ...prikaži več se bo povečal promet v mestih LJ, MB in mogoče še kje, ker tovornjak kateri razvaža robo npr po Lj se bo sedaj zagotovo izogibal AC ljubljanskega kroga, mislim da na DARSU o tem sploh ne razmišljajo, zato Ljublančani začnite protestirat že sedaj.
kakršnakoli bo, je ne kupim...
Počakaš tam do konca Januarja.. pa se jo da, pod šankom, dobiti ceneje
Škoda je, da se za leto 2018 pogovarjamo o nekem limanju nalepk. Razviti imajo to urejeno elektronsko, mi pa še vedno strgamo in limamo kot Kremenčkovi.
Potem so v Avstriji tudi kremenčkovi, pa v Švici tudi, pa še kje. A se ne bi najprej pozanimal in šele nato pisal neresnice?
Hvala bogu za vinjete. Vožnja po avtocesti je skor zastojn!
Avstrija jo uvaja z letom 2018. Madžarska in Slovaška pa že imata digitalno vinjeto . Torej se ne bi ti prej pozanimal?
Mucek--> a sem govoril o Madžarski? Ali o Slovaški? a si sploh prebral cel moj odgovor? Torej sta po tvoje ti dve državi RAZVITI, Švica pa spada pod Kremenčkove, ali kaj? Digitalna vinjeta v Avstriji je sistem z dežja pod… ...prikaži več kap - še vedno bo treba za celo leto plačati, pa če se voziš ali ne. Pravo digitalno cestninjenje je po kilometrih, ne pavšalno. Sicer pa tudi mi uvajamo digitalno vinjeto z letom 2018.