Ce peljes malo cez omejitev si divjak k pa peljes za tretino manj je pa ok???? Dejte raj upokojence k nimajo pojma kaj krozisce in druge k neznajo niti bocno parkirat s ceste,
Razmišljanje v smeri znižanja dovoljenih hitrosti ni prava rešitev. Potrebno je doseči, da se spoštujejo veljavne omejitve. Ob pametni vožnji so sedanje omejitve čisto vredu.
Tudi kazni za kršitelje so očitno prenizke.Prava posebnost so kazni z družbeno koristno delo ko nekdo koga spravi na drugi svet zaradi objesnosti,Takšnemu bi bilo potrebno naložiti poravnavo škode ter odvzem vozniške za vsaj 5 let.
Glede oviranja prometa ni zaslediti člankov? Včeraj sem vozil za tremi vozili, ki so na cesti kjer je omejitev 90kM/H, vozili 40(po sredini vozišča). Slabo vreme/mokra cesta naj ne bo izgovor, če so vozila opremljena z izrabljenimi pnevmatikami oz. naj… ...prikaži večj vozniki poskrbijo za opremo, ki omogoča normalno vožnjo(kot sem sam že pred 15.im novembrom).
V Nemčiji na veliko slabših cestah nimajo omejitev,v mestih ljudje hitreje speljujejo,promet bl tekoč in veliko manj nrsreč in onesnaženosti. Z omejevanjem ljudje vozijo pocesaneje,z slabsimi refleksi, pri zeleni komaj da se spelje do rdece. Je res bolj varno po… ...prikaži večo avtocesti vozit 100km/h al po mestu 50 namesto 70??
Ne delat invalide na cesti s tem butastim pravili, raje dajte pri opravljanju izpita ljudi se na poligon varne voznje,da dobijo reflekse ko je treba pravilno odreagirat ob pravem trenu
Ce peljes malo cez omejitev si divjak k pa peljes za tretino manj je pa ok???? Dejte raj upokojence k nimajo pojma kaj krozisce in druge k neznajo niti bocno parkirat s ceste,
Razmišljanje v smeri znižanja dovoljenih hitrosti ni prava rešitev. Potrebno je doseči, da se spoštujejo veljavne omejitve. Ob pametni vožnji so sedanje omejitve čisto vredu.
Tudi kazni za kršitelje so očitno prenizke.Prava posebnost so kazni z družbeno koristno delo ko nekdo koga spravi na drugi svet zaradi objesnosti,Takšnemu bi bilo potrebno naložiti poravnavo škode ter odvzem vozniške za vsaj 5 let.
Gre za kulturo ljudi,kazni niso nikol dale dolgotrajnih rezultatov
Glede oviranja prometa ni zaslediti člankov? Včeraj sem vozil za tremi vozili, ki so na cesti kjer je omejitev 90kM/H, vozili 40(po sredini vozišča). Slabo vreme/mokra cesta naj ne bo izgovor, če so vozila opremljena z izrabljenimi pnevmatikami oz. naj… ...prikaži večj vozniki poskrbijo za opremo, ki omogoča normalno vožnjo(kot sem sam že pred 15.im novembrom).
V Nemčiji na veliko slabših cestah nimajo omejitev,v mestih ljudje hitreje speljujejo,promet bl tekoč in veliko manj nrsreč in onesnaženosti. Z omejevanjem ljudje vozijo pocesaneje,z slabsimi refleksi, pri zeleni komaj da se spelje do rdece. Je res bolj varno po… ...prikaži večo avtocesti vozit 100km/h al po mestu 50 namesto 70?? Ne delat invalide na cesti s tem butastim pravili, raje dajte pri opravljanju izpita ljudi se na poligon varne voznje,da dobijo reflekse ko je treba pravilno odreagirat ob pravem trenu