Pravilen naslov bi se glasil: Tak regres so kupci sponzorirali zaposlenim v Sparu !
Ni panike- če tudi delavci dobijo nekaj od mojega nakupa
Ker je Spar med najdražjimi trgovinami v Sloveniji in ker so imeli lansko leto enormni dobiček, je edino pravična da jim dajo velik regres.
...med najdražjimi..?? Kdo pa je nacenejši ??
Delavcem privoščim. Vsak pa tam kupuje, ki meni da je primerno ;)
Mogoče bi se spodobilo, če bi zaradi enormnega dobička malo znižali cene ?
Delala v šparu. največ mobinga. kvaliteta na podu, vse tisto kar avstrijci ne bi dali niti prasetom pripeljejo k nam. Fuj!
Ni med najdražjimi. Z Eleclercom sta v zlati sredini. Mercator in Tuš sta najdražja, Lidl pa je edina šovinistična trgovina s slabimi izdelki.
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Pravilen naslov bi se glasil: Tak regres so kupci sponzorirali zaposlenim v Sparu !
Ni panike- če tudi delavci dobijo nekaj od mojega nakupa
Ker je Spar med najdražjimi trgovinami v Sloveniji in ker so imeli lansko leto enormni dobiček, je edino pravična da jim dajo velik regres.
...med najdražjimi..?? Kdo pa je nacenejši ??
Delavcem privoščim. Vsak pa tam kupuje, ki meni da je primerno ;)
Mogoče bi se spodobilo, če bi zaradi enormnega dobička malo znižali cene ?
Delala v šparu. največ mobinga. kvaliteta na podu, vse tisto kar avstrijci ne bi dali niti prasetom pripeljejo k nam. Fuj!
Ni med najdražjimi. Z Eleclercom sta v zlati sredini. Mercator in Tuš sta najdražja, Lidl pa je edina šovinistična trgovina s slabimi izdelki.