Magazin
1057 ogledov

Svoje dilde Iris testira tudi sama

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • sweetdogs 18:04 09.oktober 2013.

Bravo! To je to. Končni izdelki iz lesa z visoko dodano vrednostjo. Pa naj bodo dildoti, fotoaprati, dizajnerski stoli itd.Edino kar zna bit problem je upravičit visoko ceno glede na konkurenco. Mora bit dobra zgodba...

• Hrabri Mišek 21:48 13.oktober 2013.

Pozabil napisat, da moje izdelke uporabljajo nekatere znane Holiwoodske igralke. :)Izdelava je ročna in ne strojna. Izdelava enega brez premaza je med 10 in 15 urami.

• Ferluci 16:32 09.oktober 2013.

Še obstaja tržna niša: železne, kamnite. Z grelci in brez.

• dragec 11:22 10.oktober 2013.

aj, ali so vsi slovenci impotentni????

skeptik 15:10 09.oktober 2013.

gledal včeraj prispevek na eni od komercialnih TV. Tipica je na pogled prava mila devica mati božja.... Kot je rekla novinarka na uvodu: "Tiha voda bregove dere". Me zanima, koliko % oz. $ bo zbrala na kickstarterju. Zna biti prava ...prikaži več uspešnica. Predvsem pa drzna in profesionalno izpeljana poslovna ideja. Kapo dol in naj jima uspe!

• Hrabri Mišek 21:47 13.oktober 2013.

Lesene dilde izdelujem že šest let.Super, da se je še nekdo pojavil, ki je enakega mišljenja.Težava je pa edino v tem premazih lulujev, ki jih ima happy lulu. Ker se zadeva suši samo nekaj dni to pomeni, da ...prikaži več so v premazu prisotne kemikalije. Ni najbolje.Jaz uporabljam naravni premaz kateri se red, da posuši v 24 urah, vendar je potreben 6x premaz ter končno trdoto in sijaj dobi šele po mescu dni. - To so naravni premazi.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.