Človeška neumnost in firbec sta brezmejna, ko pa pride do nepotrebne nesreče se pa prav neumno gleda.
Bravo gasilcem ampak to je njihova služba oz poslanstvo, če so se odločili za prostovoljstvo. Jaz se nisem, ker tega ne bi delala!
Najboljša ponudba ... Google je za vsa spletna dela od doma plačal 638 do 957 dolarjev na dan. Moja mlajša sestra je bila dva meseca brez dela, prejšnji mesec je bil njen ček 28537 dolarjev, tako da je delal doma… ...prikaži večma 3 ure dela na dan in zaslužil sčasoma lahko še večja ...
Tako sem začel .......... >>>>>>>>>>> www.ordcash.com
Človeška neumnost in firbec sta brezmejna, ko pa pride do nepotrebne nesreče se pa prav neumno gleda. Bravo gasilcem ampak to je njihova služba oz poslanstvo, če so se odločili za prostovoljstvo. Jaz se nisem, ker tega ne bi delala!
Ja, za prostovoljnega gasilca moraš imeti "jajca". In veliko srce.
Joj, vaš naslov "PLOVILA". So gasili iz plovil?? Neumnost!
in kaj drugega kot plovilo.Zakaj pa se reče "zrakoplov"ali pa pa vesoljska ladja,
Najboljša ponudba ... Google je za vsa spletna dela od doma plačal 638 do 957 dolarjev na dan. Moja mlajša sestra je bila dva meseca brez dela, prejšnji mesec je bil njen ček 28537 dolarjev, tako da je delal doma… ...prikaži večma 3 ure dela na dan in zaslužil sčasoma lahko še večja ... Tako sem začel .......... >>>>>>>>>>> www.ordcash.com