te aplikacije so neuporabne, ker če bom šel po ulici in bo v stanovanju oboleli na drugi strani zidu bo mene opozorilo, da sem morda ukužen............BEDARIJA DA NI VEČJE
Odličen članek, razumljiv tudi zagovornikom kršitev zasebnosti. Ob upoštevanju pravic, ki nam jim zagotavlja slovenska ustava, ja način sledenja neizvedljiv, kar je tudi prav.
POSEBNA PONUDBA POSOJIL Pozdravljeni, sem posameznik, ki ponuja posojila. Ima kapital, ki se bo uporabljal za odobritev posojil med kratkorocni in dolgorocni posamezniki od 5.000 do 5.000.000 EUR do vsi resni ljudje, odvisno od zahtevane kolicine v realne potrebe, obrestna… ...prikaži veča mera je 2% na leto.
To pocnem noter
naslednja podrocja:
- financno posojilo
- Hipoteka
- Naložba v posojilo
- Posojilo za avto
- konsolidacija dolgov
- Odkup kredita
Kontakt: leydifinance@gmail.com
MARIA LEYDI
Pa ti beli si dajte te aplikacije poskusno gor,ker ste tako ali tako korak pred drugimi, pa če se prime,bodo potem namestili tudi preostali komunajzi,samo ne vem,kaj si bo o tem mislilo preostalih 50% ljudi,ki niso ne komunajzi ne beli....
te aplikacije so neuporabne, ker če bom šel po ulici in bo v stanovanju oboleli na drugi strani zidu bo mene opozorilo, da sem morda ukužen............BEDARIJA DA NI VEČJE
Odličen članek, razumljiv tudi zagovornikom kršitev zasebnosti. Ob upoštevanju pravic, ki nam jim zagotavlja slovenska ustava, ja način sledenja neizvedljiv, kar je tudi prav.
Ne vem, zakaj ne naredijo aplikacije, ki bi opozorila, če je drug telefon bližje kot 1.5m?
POSEBNA PONUDBA POSOJIL Pozdravljeni, sem posameznik, ki ponuja posojila. Ima kapital, ki se bo uporabljal za odobritev posojil med kratkorocni in dolgorocni posamezniki od 5.000 do 5.000.000 EUR do vsi resni ljudje, odvisno od zahtevane kolicine v realne potrebe, obrestna… ...prikaži veča mera je 2% na leto. To pocnem noter naslednja podrocja: - financno posojilo - Hipoteka - Naložba v posojilo - Posojilo za avto - konsolidacija dolgov - Odkup kredita Kontakt: leydifinance@gmail.com MARIA LEYDI
seveda ste komunajzarji zopet najpametnejši
Pa ti beli si dajte te aplikacije poskusno gor,ker ste tako ali tako korak pred drugimi, pa če se prime,bodo potem namestili tudi preostali komunajzi,samo ne vem,kaj si bo o tem mislilo preostalih 50% ljudi,ki niso ne komunajzi ne beli....
Janša?