Zdravje /zdravje/prehrana
1100 ogledov

Strokovnjaki svetujejo, katera deska za rezanje je primernejša

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • b3180966 16:00 06.februar 2017.

    1....prednost lesene deske je, da hitreje vpije vodo in se posuši2....plastične deske ostanejo dlje časa vlažne zato bakterije preživijo3...strokovnjaki priporočajo, da leseno desko enkrat na mesec namažemo z oljem, ki odbija vodo.Ja kakšna pa je potem razlika ...prikaži več med leseno desko, katera ne vpija vodo in plastično desko???

  • Ferluci 13:55 07.februar 2017.

    V praksi: najprej narežemo čebulo, damo pražit, nato meso. Solato režemo direktno v skledo.

  • kana 17:28 06.februar 2017.

    mi je čisto vse eno kakšna deska, važno, da je kaj meseka za rezat.

  • mph 17:54 06.februar 2017.

    Raziskavo financirali združenje proizvajalcev lesenih desk. :-) Skratka še ena bebava raziskava, ki nima ne repa ne glave. Bistveno lažje je oprati plastično, ni globokih zarez, možno jo je dati v pomivalni stroj, ... Kakšni neki naravni antibiotiki v lesu .. uaaa ....

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.