Prej poveča. Jaz preklopim Berganta, ki tisti svoj svinčnik nepretrgoma drka do onemogosti med govorjenjem. Le kje, hudiča, se je to naučil? Mu je ostalo iz pubertete ali mu žena ne da?
Poglej v Ustavo RS, 93. člen, ki je podnasljovljen "(parlamentarna preiskava)" in začni razmišljati, katera inštitucija v Sloveniji je parlament in se gre parlamentarne preiskave. Bo šlo, ali bo prezahtevno?
Same bedarije še lahko komentiramo,ostalo je zaklenjeno,zakaj že?
Res me zanima, za koliko pade gledanost Odmevov, ko nastopi Rosvita?
Prej poveča. Jaz preklopim Berganta, ki tisti svoj svinčnik nepretrgoma drka do onemogosti med govorjenjem. Le kje, hudiča, se je to naučil? Mu je ostalo iz pubertete ali mu žena ne da?
Jaz že ne gledam, ko vodi ona.
bleki, ja kdo te je pa prisilil, da ga gledaš?? Nimaš nobene tipke na daljincu??
Saj preklopim po 1 minuti ali še prej.
"Stroga navodila, tega Rosviti Pesek njen dragi ne dovoli".......Česa ji torei JJ ne dovoli ?!
Ja, to je Ivekova prva liga...kopriv..
Naj zapoje in tekmuje s trenutno predsednico parlamenta. Izkupiček v dobrodelne namene :).
In kdo je predsednica parlamenta v Sloveniji?
Poglej v Ustavo RS, 93. člen, ki je podnasljovljen "(parlamentarna preiskava)" in začni razmišljati, katera inštitucija v Sloveniji je parlament in se gre parlamentarne preiskave. Bo šlo, ali bo prezahtevno?
Mario galamič najslabši voditelj vseh časov, vsaj zame. Noro samovšečen, drugim ne pusti do besede, aroganten, grozen..... Zrcalce, zrcalce.....
👍Poleg tega, da je tudi homič..
Kaj prvi dedec ji je pa vse dovolil, hopa cupa presss