Seveda, ker je on tak žrebec. Za njega je tole kraljica vseh kraljic. In sigurno ga ni šel človek z njegovim renomejem namakat v eno pupo ki mu je bila grda. Ker potem je poleg tega da je grd k… ...prikaži več smrt in se ga zastonj ne bi dotaknila nobena ženska, še neumen kot noč, da napada take ki se mu gnusijo. Eni ste res posebni. Vsekakor pa z gotovostjo oba desno orientirana. Se vidi ta zadrta podmukla slovenska mentaliteta.
tomaš.če bi bil malo pametnejši bi videl da je v mojem komentarju en sam humor ,Zadnji stavek tvojega komentarja pa vsekakor pritiče tvoji osebnosti.Žal ni ti pomoči
Google je plačal vsako uro dela na spletu od 150 do 250 evrov. Prejel sem prvi mesec 23795 € in 34957 € zadnjem mesecu plačo od Googla in sem redni študent in delam od 3 do 4 ure na dan… ...prikaži več v mojem času rezervnih delov z lahkoto od doma. Vsakdo se lahko zdaj pridružijo tej službi in začnete zaslužiti na spletu, kot sem jaz, samo sledite navodilom na temm spletnemm mestu .....
....... ➤➤➤ ➤➤➤➤➤ www.Internet43.Com
To pa je profesionalka, da se spomni podrobnosti seksa izpred več kot enega desetletja.
Fake news. Sicer pa slabo kobilo ne jahaš dalj kot 1 min.
predvsem je važno da je spraznu jajca.očitno je pomislil nakako hudo bejbo, da mu je takoj špricnu
Seveda, ker je on tak žrebec. Za njega je tole kraljica vseh kraljic. In sigurno ga ni šel človek z njegovim renomejem namakat v eno pupo ki mu je bila grda. Ker potem je poleg tega da je grd k… ...prikaži več smrt in se ga zastonj ne bi dotaknila nobena ženska, še neumen kot noč, da napada take ki se mu gnusijo. Eni ste res posebni. Vsekakor pa z gotovostjo oba desno orientirana. Se vidi ta zadrta podmukla slovenska mentaliteta.
tomaš.če bi bil malo pametnejši bi videl da je v mojem komentarju en sam humor ,Zadnji stavek tvojega komentarja pa vsekakor pritiče tvoji osebnosti.Žal ni ti pomoči
bravo ana
Fetihova,pises kretenizme o drugih.Pozijaj sebe,pri tebi seksa sploh ni,normalen dec se ne bo spravil na tako retardirano zensce kot si ti.
ja če med sexom pomislim na njen profil mi dolgo ne pridepa me žena vpraša če me ne privlači več..No nekaj pa je dobrega s to a.h. fetih
a sedaj bo vrnila denar za molk????
Google je plačal vsako uro dela na spletu od 150 do 250 evrov. Prejel sem prvi mesec 23795 € in 34957 € zadnjem mesecu plačo od Googla in sem redni študent in delam od 3 do 4 ure na dan… ...prikaži več v mojem času rezervnih delov z lahkoto od doma. Vsakdo se lahko zdaj pridružijo tej službi in začnete zaslužiti na spletu, kot sem jaz, samo sledite navodilom na temm spletnemm mestu ..... ....... ➤➤➤ ➤➤➤➤➤ www.Internet43.Com