...ja. In še to v veliki večini Romov in Albancev iz Kosova in Makedonije...ki jim mi veselo plačujemo vse mogoče prispevke in dodatke na velike družine...
Jah če bi imel dober sistem asimilacije to ne bi bil problem. Ampak kaj k so državni uradniki na mestih sam zato da oddelajo svoj minimum iz zbežijo domov takoj k lahk.
In kaj je desna politika tako grozno dobrega naredila za boljšo asimilacijo ko je bila na oblasti? Nevem no ampak jz ne vidm razlike ko se gre za sposobnost.
Tuji državljani so samo priseljenci iz držav bivše skupne domovine. Ostalih skoraj ni.
...ja. In še to v veliki večini Romov in Albancev iz Kosova in Makedonije...ki jim mi veselo plačujemo vse mogoče prispevke in dodatke na velike družine...
Slovenci, tako kot beli evropejec, izumiramo! #whitegenocide
Število tujih državljanov se je povečalo za 6.200Verjetno ne gre za bogate Zahodnjake, temveč za tradicionalne koloniste iz juga.
Jah če bi imel dober sistem asimilacije to ne bi bil problem. Ampak kaj k so državni uradniki na mestih sam zato da oddelajo svoj minimum iz zbežijo domov takoj k lahk.
Hvala levi politiki.Lp Slovenec
In kaj je desna politika tako grozno dobrega naredila za boljšo asimilacijo ko je bila na oblasti? Nevem no ampak jz ne vidm razlike ko se gre za sposobnost.
Me pa pri SMC-jevcih moti to da hočejo priznat srbe/hrvate kot manjšino čeprav niso avtohtoni prebivalci Slovenije.
Nova država Muslovenija.
Zanimiva bi bila ugotovitev koliko pravih Slovencev še sploh živi v svoji državi?