Avto
7966 ogledov

Številni vozniki danes povsem pogrnili pri varni vožnji, ste bili med njimi?

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • SamoResnica 14:02 06.november 2024.

Zakaj država in EU ne zahtevajo od proizvajalcev vozil, da so zadaj stalno vklopljene luči? Če je problem v porabi, mislim da LED svetlobna dioda ne porabi tako hudimana ogromno energije, da bi bila zaradi tega poraba goriva ali energenta ...prikaži več za pogon vozila tako znatna, bi pa rešila marsikatero nesrečo, mogoče obvarovala marsikatero življenje, ne samo v Sloveniji, ampak na svetu.

StarMačk 14:19 06.november 2024.

Ne pozabimo, da smo mi to že imeli, pa je bila EU bolj pametna od nas, oz. najbrž niso želeli, da bi bili mi bolj pametni od odločevalcev v EU!?

• Toma 14:52 06.november 2024.

Pa avtomatski vklop zavornih luči, ko se idiot za teboj preveč približa! Ne bi bilo slabo.

• 4krogci 14:50 06.november 2024.

V vsakem novodobnem avtu, kateremu zadnje luci ne delujejo, se da skodirat da svetjo….dela dve minutki…strosek zanemarljiv….bi pa vsekakor mogli ze uvozniki pri nas to vklopit in bi blo!

StarMačk 14:21 06.november 2024.

Sam osebno ročno prižgem luči tudi kadar zavijem na avtocesto in to neglede na vreme!

• rd2dmk2 17:03 06.november 2024.

oh sveta preproščina. luči vam ne gorijo. ja no včasih smo imeli blondinke,dons pa izgleda pol populacije kurje države. ampak pusto opranoglavce, kijim je treba dat v opomin čist vsako traparijo. pa sj imete 100 aplikacij pa naj vas spomnijo. ...prikaži več. mene živcira nekaj druzga, recimo novi peugeot ki ima zadaj 6 pozicijskih luči, in ko stine šofer zavoro na tistih 6 lučkah 2 malo bolj zasvetita. hvala bogu da ima tisto 3 na vrhu šipe. drgač ti je komaj jasno da tip pred tabo premza.

• Toma 13:45 06.november 2024.

Če imate radar lahko vozite normalno. V primeru nezgode tožite proizvajalca svojega avta (le 1. lastnik)!

• chevap 18:27 06.november 2024.

Nevem kakšna avta vi vozite, a moja oba imata v nastavitvah možnost nastavljanja občutljivosti kje in kdaj se LED trakovi sami preklopijo v zasenčene luči... in vedno ko je megla na obeh sami vklopijo kratke luči in LED zasenčijo... odkar ...prikaži več imam oba avta nisem preklopil iz AUTO funkcije na lučeh...

• miho 20:05 06.november 2024.

Na armaturni plošči bi morale biti lučke, ki bi voznika opozarjali, katere luči so prižgane, saj voznik največkrat sploh ne ve, da zadnje luči niso prižgane...

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.