Je moral počakati JJ da sta dorekla strategijo kako spet ljudi preslepiti in potem skup vlado sestaviti. Ampak stevo se ne ve da se ga bo Janez potem odrekel. Vse za oblast.
Ne razumem, zakaj ga podtikate Janši? Janši še na kraj pameti ne bi padlo, da bi se povezal z njim. Ste pač levičarji, ki svoje grehe in napake podtikate političnemu nasprotniku.
Sem prebral članek in s takimi "kukavicami" želijo dokončno uničiti levico. Že Čeferin ne more biti predstavnik levice, ker človek, ki v življenju ni pošteno delal, ne mora predstavljati delovnih ljudi.
temu Stevanovicu bi bilo treba takoj odvzet slovensko državljanstvo in ga po hitrem postopku z družino vred deportirat iz države...kam pa pridemo, da nas bojo primitivni čobani iz balkana izsiljevali in povzročali kaos v državi.
Očitno jim je uspelo zastrašit posameznika, naroda, ljudstva ne bodo nikoli. Naj se dogaja, vlada mora pasti, dovolj je bilo politične mizerije, katere ujetniki smo večina državljanov.
nekje je objavljen članek ( ne smem delat reklame ) da so na protestih delili 50 eurov .. ma a se zmenimo za naslednje da gremo skupaj, 50 eurov ma to je dvakrat tolk kot na kviz Vem.. to se… ...prikaži več pa že splača, pa če tud mi jih JJ osebno da..ma bom tuk veselm da ga bom tok objel da ... me nehi, se lahko kdo obregne da se tu XXX piše.
Je moral počakati JJ da sta dorekla strategijo kako spet ljudi preslepiti in potem skup vlado sestaviti. Ampak stevo se ne ve da se ga bo Janez potem odrekel. Vse za oblast.
Nekaterim vam očitno ni jasno, da je pri teh protestih on popolnoma nepomemben. Samo šibica, ki je zanetila gorivo.
Ne razumem, zakaj ga podtikate Janši? Janši še na kraj pameti ne bi padlo, da bi se povezal z njim. Ste pač levičarji, ki svoje grehe in napake podtikate političnemu nasprotniku.
https://necenzurirano.si/clanek/aktualno/kdo-je-zoran-stevanovic-trojanski-konj-desnice-910040
Sem prebral članek in s takimi "kukavicami" želijo dokončno uničiti levico. Že Čeferin ne more biti predstavnik levice, ker človek, ki v življenju ni pošteno delal, ne mora predstavljati delovnih ljudi.
Ja kaj slučajno kdo levici zvija roke, da se nič ne oglasi proti PCT preverjanju? Brezvezni ste vsi skupaj, levi in desni.
Ko ne gre na ulici pa poskusimo s Twittanjem, mogoče dobimo novega maršala Twittoja za nategovanje raje.
Narod ne bo nasedel....Bi moral Janez enega poštenega najti za trojanskega konja, ampak takšnih Janez ne pozna...
temu Stevanovicu bi bilo treba takoj odvzet slovensko državljanstvo in ga po hitrem postopku z družino vred deportirat iz države...kam pa pridemo, da nas bojo primitivni čobani iz balkana izsiljevali in povzročali kaos v državi.
kam bi potlej JJ poslala?
Takšne Tarče pa še ne. Nisem si mislil, da so na RTVju tako pokvarjeni, res ne! Dajete legitimiteto uličnemu nasilju?
stevanovič, piši kuči propalo je...
To je levaška mafija
Zoki ne bi bil dober namesto Gandhija, he ,he. Mu zagrozijo z nezakonitim zaporom in je konec veselja. Pussy.
Očitno jim je uspelo zastrašit posameznika, naroda, ljudstva ne bodo nikoli. Naj se dogaja, vlada mora pasti, dovolj je bilo politične mizerije, katere ujetniki smo večina državljanov.
zakaj si taka jokica? sprijazni se, da ti bo Janša vladal še vsaj 2 mandata...deal with it...
Levaki imajo spet polucijo...
blitka praviš vsaj še 2 mandata,pol upam da ga obišče cenjena g. Matilda
Pleško in 2 mandata - ha ha ha :)) LOL.. potem bo pa spet jokal - ukradene volitve.
nekje je objavljen članek ( ne smem delat reklame ) da so na protestih delili 50 eurov .. ma a se zmenimo za naslednje da gremo skupaj, 50 eurov ma to je dvakrat tolk kot na kviz Vem.. to se… ...prikaži več pa že splača, pa če tud mi jih JJ osebno da..ma bom tuk veselm da ga bom tok objel da ... me nehi, se lahko kdo obregne da se tu XXX piše.
Hoce, da ga imajo ljudje za mucenika.. in ga resi kot so Janso 31 let nazaj. Dobro taktiko je vzgal..
Kje so pedriki?
Tarča Erika se boji Kaglerja in muodpove udeležbo into jejavna RTV rdeča propaganda seboji resnice.
Stevanović,pa ja menda se nisi uklonil? ajd naberi si moči in v boj za boljši jutri.
Hotel sem napisati Mandela.
Steve se počuti ogrožen,kaj pa on pajac čordo oba sta napolnila gate,kaj pa bodo zdaj opranoglave ovce,se razbežale kar je bilo za pričakovati.
Zlatko je naivno padel v to igro. Sploh ne ve da ni v tej zgodbi.
srečko ti si obrito in oprano glavić ovčarskopo janševo plešeš kot on igra