“Ena od mojih prvih nalog bo tako preveriti, kakšne so aktualne potrebe slovenskih medijev, da bomo lahko skupaj z njimi oblikovali medijsko krajino..” Grozljivo! Torej bodo lastniki medijev oblikovali potrebe po informacijski “razgledanosti” slovenske družbe in vsiljevali informacije po naročilu… ...prikaži več “civilne družbe”? WTF!
Eh, saj ni pomembno, kaj bo delala, ko bo slučajno delala. Še najverjetneje tisto, kar ji bo naročil njen boter, kdorkoli že to je.
Pomembno je, da ima nek uradni vir za svoj TRR.
“Ena od mojih prvih nalog bo tako preveriti, kakšne so aktualne potrebe slovenskih medijev, da bomo lahko skupaj z njimi oblikovali medijsko krajino..” Grozljivo! Torej bodo lastniki medijev oblikovali potrebe po informacijski “razgledanosti” slovenske družbe in vsiljevali informacije po naročilu… ...prikaži več “civilne družbe”? WTF!
Ne piši neumnosti !
Eh, saj ni pomembno, kaj bo delala, ko bo slučajno delala. Še najverjetneje tisto, kar ji bo naročil njen boter, kdorkoli že to je. Pomembno je, da ima nek uradni vir za svoj TRR.
Jaz berem Twitter. To mi je čist zadost.
Mojca Prelesnik je dokazala, da se ne podreja politikom zaradi česar so ji podtikali zgodbice .