In ali je povedal nekaj, kar ni res? Odlični komentarji za tole gnojnico od Eurovizije vodenoglavih "pevcev in pevk"!
Bravo Hofer , komentarji naj bodo prireditvi ustrezni, saj ni komentiral podelitve Nobelovih nagrad...
ne gledam take svinjarije
Bravo, jest sem jo prelistal na hitro naslednji dan... beda, isto konentator.
Odkrito in brez hinavščine! To cenim!
Bravo, Andrej ! ! ! !
...bil je beda (ZDAJ-letos), kot bi spal poleg komentiranja, pa sarkazem in bi rekel tudi žaljenje vse povprek, ja bravo Andrej !!!!
Meni je pa tak sarkazem všeč. Ne samo lezenje v rit... Bravo Hofer.
prav simpaticno komentiranje...eni pa spet mesate drek .
Prav zabaven je bil. Pa še kdaj, prosim!
Slovenija tudi letos komentiral prekaljeni evrovizijski komentator Andrej Hofer iz NOVA 24 ...
Kdo te razume? Samo, da se osiraš in delaš neki drek.
Hofer ali Lidl ?
Tega levičarja Hoferja tudi poslat v Mestno gledališče k Marcelu ali pa na veselice namesto "obrambnega ministra" Serpentinška.
brkolin6👎 novi nick iz kleti, napravljen samo za komentiranje Euvrovizije. Prikletna bebavost desničarja.
Enver, ti pa tvoja klet. 👅
brkić,ne ga srat
brkić,ahahahahha,dobra jate.
Pantikan, a ti je prišlo🤣? Upam da maš Tejo v pomoč😜, da nisi sam.
e torčič,ti dogaja a,haha
res se nasmejem ob komentarjih,tako ja to mi delajte hehe,pa fajn bodite
Kaj , kaj dogaja? A ne znaš prebrati stokanje pantikana...pa fajn si jo imej😁
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
In ali je povedal nekaj, kar ni res? Odlični komentarji za tole gnojnico od Eurovizije vodenoglavih "pevcev in pevk"!
Bravo Hofer , komentarji naj bodo prireditvi ustrezni, saj ni komentiral podelitve Nobelovih nagrad...
ne gledam take svinjarije
Bravo, jest sem jo prelistal na hitro naslednji dan... beda, isto konentator.
Odkrito in brez hinavščine! To cenim!
Bravo, Andrej ! ! ! !
...bil je beda (ZDAJ-letos), kot bi spal poleg komentiranja, pa sarkazem in bi rekel tudi žaljenje vse povprek, ja bravo Andrej !!!!
Meni je pa tak sarkazem všeč. Ne samo lezenje v rit... Bravo Hofer.
prav simpaticno komentiranje...eni pa spet mesate drek .
Prav zabaven je bil. Pa še kdaj, prosim!
Slovenija tudi letos komentiral prekaljeni evrovizijski komentator Andrej Hofer iz NOVA 24 ...
Kdo te razume? Samo, da se osiraš in delaš neki drek.
Hofer ali Lidl ?
Tega levičarja Hoferja tudi poslat v Mestno gledališče k Marcelu ali pa na veselice namesto "obrambnega ministra" Serpentinška.
brkolin6👎 novi nick iz kleti, napravljen samo za komentiranje Euvrovizije. Prikletna bebavost desničarja.
Enver, ti pa tvoja klet. 👅
brkić,ne ga srat
brkić,ahahahahha,dobra jate.
Pantikan, a ti je prišlo🤣? Upam da maš Tejo v pomoč😜, da nisi sam.
e torčič,ti dogaja a,haha
res se nasmejem ob komentarjih,tako ja to mi delajte hehe,pa fajn bodite
Kaj , kaj dogaja? A ne znaš prebrati stokanje pantikana...pa fajn si jo imej😁