Pa kaj si zdaj pameten? Kazen je taka odkar obstajajo vinjete. Aja... ko si že omenjal vožnjo v nasprotno smer: bo treba nazaj v šolo, tokrat brez špricanja, kajne? Kazen za tako početje je 1200€ in prenehanje veljavnosti vozniške. Treba… ...prikaži več je znat tudi brat, ne samo traparije pisat...
300 evrov kazni ? To je več kot ,da bi ogrožal ostale zaradi telefoniranja ali vožnje v nasprotno smer . Logika umre na sončni strani korupcije .
Pa kaj si zdaj pameten? Kazen je taka odkar obstajajo vinjete. Aja... ko si že omenjal vožnjo v nasprotno smer: bo treba nazaj v šolo, tokrat brez špricanja, kajne? Kazen za tako početje je 1200€ in prenehanje veljavnosti vozniške. Treba… ...prikaži več je znat tudi brat, ne samo traparije pisat...
@Snežinko ...kaj zna tvoj brat tudi brat ...
Glede kazni pa to ; kazen za uporabo paketa Prve pomoči , ki poteče 5 letni rok je 120 € ? Več kot za uporabo telefona .
če imaš vse na stari cesti kazni ni
Leon, zakaj hudiča se ne preseliš v avstrijo, če je tam tako oh in sploh? Ne seri tukaj in pojdi gor k jodlarjem, pa boš neizmerno srečen.
@ snežinko ...torej meniš enako kot jaz, da Slovenija ni pravna država kot je Avstrija .
V Avstriji je kazen za manjkajočo vinjeto 120€ .
Bodimo srečni da stane vinjeta SAMO 110eur, drugo leto zaradi odplačevanja ropa stoletja -DRUGI TIR- 150 eur.
jaz ne bom plačal niti vinjete niti kazni ker teg gnilh cest ne uporabljam, stara cesta je zakon, po omejitvah in se daleč pride
švicarska pa je (vsaj bila) 40 chf hahaha
Bom kupil kar dve, da bo za "ziher".
Moja pa ni luknjana, kaj naj naredim?
Koliko stane prevoženi kilometer vožnje v Sloveniji ?
Evro po kilometru , če boš z vinjeto prevozil 110 kilometrov po avtocesti. Če boš več manj, če manj pa več.
In to je pravično ?
Plačilo po prevoženih kilometrih je venezuelski sistem obračuna prevoza .
To je sarkazem .