Slovenija
2879 ogledov

Ukrepi vlade med stavko: Novi urniki za zdravnike, združevanje urgenc ...

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • brencl 13:38 26.februar 2024.

    Se pač igrajo, dokler se ne bo nekaterim pacijentom zbledlo, pa bomo imeli štalo!

  • dare326 20:05 26.februar 2024.

    Golob je po ukazu globoke države denar kanaliziral tistim, ki so ga pomagali izvoliti tj. posvečenim nevladnikom in ni ostalo za zdravnike, kljub odločitvi US. Zakaj je globoka država forsirala Goloba? Zaradi privatizacije energetike, ker je SDS hotel energetiko v ...prikaži več demografskem skladu, torej za Slovence, za narod. Da imamo dvoživke je kriva zakonodaja. Ali eno ali drugo. Koncesije morajo biti in to pod enakimi pogoji kot deluje javno zdravstvo. Potem pa naj zdravniki delajo kjer hočejo.

  • Kmodri_ 14:20 26.februar 2024.

    Gmad, nagnat delat! Covida in njegovih dodatkov ni več...

  • h4ck3r 14:12 26.februar 2024.

    Torej sedaj se vsa odgovornost prelaga na zdravstvo? In kdo je tisti, ki bi moral poiskati ustrezno rešitev? Najlažje je delavcu naložiti več dela in opravljanje nadur po možnosti še za minimalen dodaten, kot pa poiskati dodatnega delavca, ki bi ...prikaži več prinesel dolgoročno vzdržnost. Lenoba vseh dosedanjih vlad se kaže v trenutnem stanju, saj najlažje je določiti standarde in povišati nadure in so vsi srečni. Ko pa zmanjka denarja...no pa smo tam kjer smo sedaj.

    • Ender3 16:36 26.februar 2024.

      Po vsem denarju, ki se izgublja v zdravstvu bi pričakoval vsaj boljšo organiziranost in učinkovitost. Tu jim vlada pušča proste roke oni pa to izkoriščajo za stavko namenjeno državljanom in ne vsakokratni politiki..To ni nič drugega kot terorizem neke marginalne ...prikaži več skupine, ki bi si rada s svojimi plačami in statusom postavila nad voljo in potrebe državljanov..

    • h4ck3r 17:20 26.februar 2024.

      Se strinjava, da so normativi popolnoma zgrešeni. Ponavadi so v gospodarstvu bili na zgornji meji "zmogljivosti" delavca, medtem ko so tukaj milo rečeno podcenjeni. Res da je popolnoma drugače in ne moraš računati enak čas za vse paciente. Bi pa ...prikaži več pričakoval vsaj višje normative pri kakšnih UZ, RTG, MR in tako dalje. Enako tudi pri kontrolnih pregledih in še bi se našlo.

  • lojs 14:04 26.februar 2024.

    bitka za milijone, plače so pa itak nepomembne, ko jebe dohtarje, pah še manj sestre, sužnje ... javni sektor je bil vedno bankomat za posvečene ... naj gre država čimprej u bankrot, da bodo še tisti nasmejani kofetkarski penzionisti spoznali, ...prikaži več da se je kaj spremenilo ... mogoče pa ni tako fajn živet 90 in več let, kdo bi vedu

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.