Ne me basat.In sedaj ugotavljamo, da že celo življenje jemo napačno spečen krompir.Poden.
K.D. za koliko stavite? Ali pa ne pišite tako bedastih naslovov!
Kuhar Jamie Oliver je že to nekaj let nazaj pokazal
Zanimivo, samo naj mi nekdo za vraga (od novinarjev) napiše, kaj je to blanširanje!!
Izgubili ste stavo! Kakšna je pa nagrada? Kam jo pridem iskat?Namig: pomfri kupujem zamrznjen v trgovini, kjer je ŽE BLANŠIRAN, zato ga znam čisto lepo in pravilno speči.
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Ne me basat.In sedaj ugotavljamo, da že celo življenje jemo napačno spečen krompir.Poden.
K.D. za koliko stavite? Ali pa ne pišite tako bedastih naslovov!
Kuhar Jamie Oliver je že to nekaj let nazaj pokazal
Zanimivo, samo naj mi nekdo za vraga (od novinarjev) napiše, kaj je to blanširanje!!
Izgubili ste stavo! Kakšna je pa nagrada? Kam jo pridem iskat?Namig: pomfri kupujem zamrznjen v trgovini, kjer je ŽE BLANŠIRAN, zato ga znam čisto lepo in pravilno speči.