Tega stanja ljudje ne jemljejo/jemljemo resno. V skrajnih primerih lahko povzroči možgansko kap (s kakšne žil(ic)e se odtrga koagul in zamaši možgansko žilo). Tudi jaz imam atrijsko fibrilacijo, zgodi se do cca. 3 x mesečno & traja nekje do 2,… ...prikaži več, max. 3 minute (moja ocena). Ne delam panike & nimam zdravil, čeprav se mi je zadeva zgodila celo na EKG-ju pred neko brezvezno operacijo.
Ta gospa je osamljena, z nizko samopodobo & samozavestjo, zato lansira informacije o sebi, da se je vsaj kdo spomni.
Maja,tudi sam imam občasno probleme s tem,ravno včeraj se mi je to zgodilo v službi,pulz narastel na 168, po približno 10. minutah padel pod 100 v roku 30. minut,sem ga imel že pod 60. Je pa zoprno,predvsem te ne sme… ...prikaži veče zagrabiti panika,ker potem je še slabše.
Ima atrijsko fibrilacijo, kar je najpogostejša srčna okvara, ki jo ima veliko več ljudi, kot si mislimo. Vendar je niti ne jemljejo v obzir, ker "napad" pripisujejo drugim vzrokom, ne neki srčni okvari. Imam jo tudi jaz, "napadi" niso tako… ...prikaži več grozljivi, kot jih opisuje tale umetna gospa - srce ti "nabija" do nekaj minut, potem se umiri. Sprožilec je neznan. V skrajnih primerih lahko povzroči možgansko kap. Tale izjemno grdo popravljena gospa ne ve več, kaj bi o sebi lansirala. Pomilovanja vredno.
za 3 tablete članek? Pa v slo se tko delimo sam na alkoholike in tist eki čopoajo zdravila, da lahko prezivijo! In pol uleti ena AHFjevka s senzacionalnim clankom o neki kvazi znani ličnosti kako boga revca more pojest 3… ...prikaži več tablete...ajme meni kje jst to zivim.....Pozdrav Bosno odoh za Sarajevo!
Če prenese vse servise na ksihtu ji ni prov hudga, zdravila pa itak jemlje, ker so jo ranocelniki nategnil, da ma švoh srce!
Tega stanja ljudje ne jemljejo/jemljemo resno. V skrajnih primerih lahko povzroči možgansko kap (s kakšne žil(ic)e se odtrga koagul in zamaši možgansko žilo). Tudi jaz imam atrijsko fibrilacijo, zgodi se do cca. 3 x mesečno & traja nekje do 2,… ...prikaži več, max. 3 minute (moja ocena). Ne delam panike & nimam zdravil, čeprav se mi je zadeva zgodila celo na EKG-ju pred neko brezvezno operacijo. Ta gospa je osamljena, z nizko samopodobo & samozavestjo, zato lansira informacije o sebi, da se je vsaj kdo spomni.
Maja,tudi sam imam občasno probleme s tem,ravno včeraj se mi je to zgodilo v službi,pulz narastel na 168, po približno 10. minutah padel pod 100 v roku 30. minut,sem ga imel že pod 60. Je pa zoprno,predvsem te ne sme… ...prikaži veče zagrabiti panika,ker potem je še slabše.
Kdo je že to?
Ima atrijsko fibrilacijo, kar je najpogostejša srčna okvara, ki jo ima veliko več ljudi, kot si mislimo. Vendar je niti ne jemljejo v obzir, ker "napad" pripisujejo drugim vzrokom, ne neki srčni okvari. Imam jo tudi jaz, "napadi" niso tako… ...prikaži več grozljivi, kot jih opisuje tale umetna gospa - srce ti "nabija" do nekaj minut, potem se umiri. Sprožilec je neznan. V skrajnih primerih lahko povzroči možgansko kap. Tale izjemno grdo popravljena gospa ne ve več, kaj bi o sebi lansirala. Pomilovanja vredno.
Jaz jih poznam kar nekaj ki jemlje več kot tri tablete pa nihče tega noče objavit. A.h.f. ti si ena butara.
Veliko ljudi je veliko bolj bolnih, pa ne pišete o njih. Tudi o njej ni treba, če nimate nič bolj zanimivega.
POHLEP IN ŽURKE IMAJO SVOJO CENO
za 3 tablete članek? Pa v slo se tko delimo sam na alkoholike in tist eki čopoajo zdravila, da lahko prezivijo! In pol uleti ena AHFjevka s senzacionalnim clankom o neki kvazi znani ličnosti kako boga revca more pojest 3… ...prikaži več tablete...ajme meni kje jst to zivim.....Pozdrav Bosno odoh za Sarajevo!
To je pa res katastrofa za Slovenijo!!