Eh zakaj imam občutek,da ne bo nič veliko. Mogoče Gorenska in na Kočevskem. Drugod bolj dež kot pa sneg.
Mraz pa tudi mogoče kakšen teden v začetku februarja.
Ko ne znajo napovedati vremena za par dni naprej,pa pričnejo s strokovnimi izrazi in tujkami,ki jih še sami ne razumejo,narod pa tako ali tako bolj verjame tistim starim ljudjem,ki se amatersko ukvarjajo z napovedmi in so veliko bolj točne kot… ...prikaži več napovedi cele kopice strokovnjakovc,ki jih plačujemo iz državne blagajne.....
Proti večeru se bo stemnilo. Do nižin. Fronta se bo gibala od vzhoda proti zahodu. Proti jutru pa bo čedalje svetleje. Tudi ta fronta bo prišla z vzhoda.
Zima bo
Kakšna bomo pa še videli!
Vremenarjem dejansko ne verjamem kaj dosti. Morda za dan ali dva v naprej, več ne. Se mi zdijo enaki kot šlogarca s stekleno kroglo.
Jaz pa pričakujem da bom zadel Viking loto!
Jaz sem že..., 10,20 €!
Bravo maček!
Eh zakaj imam občutek,da ne bo nič veliko. Mogoče Gorenska in na Kočevskem. Drugod bolj dež kot pa sneg. Mraz pa tudi mogoče kakšen teden v začetku februarja.
Ko ne znajo napovedati vremena za par dni naprej,pa pričnejo s strokovnimi izrazi in tujkami,ki jih še sami ne razumejo,narod pa tako ali tako bolj verjame tistim starim ljudjem,ki se amatersko ukvarjajo z napovedmi in so veliko bolj točne kot… ...prikaži več napovedi cele kopice strokovnjakovc,ki jih plačujemo iz državne blagajne.....
Vedeževanje,be veste čisto nič,morda ja morda ne
Ciklon je najbolj butast profil za spremljanje vremenskih napovedi. Še enkrat niso zadeli pravilno
Proti večeru se bo stemnilo. Do nižin. Fronta se bo gibala od vzhoda proti zahodu. Proti jutru pa bo čedalje svetleje. Tudi ta fronta bo prišla z vzhoda.