Ne jih ne bom, jaz nisem tak dobrohotnež kot Zoki in tako razgledan kot si ti. Zaradi dobrosrčnosti jih cela Evropa čaka z odprtimi rokami, ker imajo malo dela s temi, ki so že do sedaj priplavali.
In to naj bi bila rešitev? Da se 3/4 bližnjega vzhoda in afrike preseli v Evropo? Se zavedate, da gre za načrtno Islamizacijo Evrope in absloutno nič drugega? Par let tako in bomo tudi sami v živeli v "ne varni" državi.
tisti bradati kozjejebci z brisačo na glavi so to zakuhali.
mi smo bebci!!! iz yuge gremo v EU, kjer nam spet vladajo, kakšna neodvisna država, neki!
Bo Zoki pomagal bratom iz rodne domovine in jih na Stožice pripeljal.
Ne,ti jih boš sprejel, ksenofobični "slovenac"
Zakaj ne kenclate to rasistično - nacionalistično izjavo tega kretena.On ne razume da so to zakuhale politike ZDA in EU
Ne jih ne bom, jaz nisem tak dobrohotnež kot Zoki in tako razgledan kot si ti. Zaradi dobrosrčnosti jih cela Evropa čaka z odprtimi rokami, ker imajo malo dela s temi, ki so že do sedaj priplavali.
Nezaslišeno si nesramen
In to naj bi bila rešitev? Da se 3/4 bližnjega vzhoda in afrike preseli v Evropo? Se zavedate, da gre za načrtno Islamizacijo Evrope in absloutno nič drugega? Par let tako in bomo tudi sami v živeli v "ne varni" državi.
vprašaj 10 beguncev, zakaj bežijo. zaradi islamskih skrajnežev ki obglavljajo, mučijo ljudi ali zaradi EU (kamor so namenjeni) in ZDA
res je!
a na ugrabljenega hrvata smo pa že malce pozabli?
ja in !? naj zaprejo mejo , pa bo val pljusknil nazaj !!
dragec , k tebi bomo vse poslali !