Se strinjam z odškodninsko odgovornostjo. Vendar mora odškodninsko odgovarjati vsak, kateri povzroči škodo. Torej tudi necepljen, kateri prenese virus na kogarkoli drugega. Boš torej tudi ti odškodninsko in kazensko odgovarjal za svoja dejanja?
tudi cepljeni še naprej prenašajo virus, dokazano in potrjeno na NIJZ... kaj pa sedaj? boš odgovarjal, čeprav boš cepljen? si na istem kot necepljeni...
plavi mil, naceloma nisem proti cepljenju, a dejstvo je Vaers in Euro podatki kazejo, da je smrtnost zaradi covid cepiv nekajkratnik v primerjavi z drugimi cepivi, prav tako stranski ucinki. Mene samo zanima, ali bo država dala dnar za invalidnine,… ...prikaži več trajne poskodbe na srcu, drugih notranjih organih, nevrologiji? A bos ti placal?
Naj se najprej obvezno cepijo medicinci (pa ne s fiziološko raztopino) ! Naj s tem potrdijo tisto, kar govorijo - da je ta genski pripravek varen. Kot slišim, nad tem niso v EU navdušeni ne zdravniki,ne sestre. Oni že vedo,… ...prikaži večdo, svinjarija pa je, da tega ne povedo še tistim, ki v njihovo strokovnost po vsem tem sploh verjamejo...
Edino oni lahko še ustavijo ta stampedo nore črede vernikov v skorumpirano 'stroko'.
Minusarji pa naj pred klikom vsaj poslušajo argumente nasprotnega tabora,
Št. Ilj = glavno mesto - lublana = bulana - hašišarji, klošarji, zoki-spoki, cmera, šivilja, ki ne zna šivat, pol-mesec, ki nikdar ne bo cel mesec, saj ni dokončal šole - bumber - muholovka, fa fa fa fa fa kirmu… ...prikaži več ga fafa ? Kaj pa uni komedijant 7 popravcev, občino pa vodili pametni, on pa samo za podpis - zabit ko qurba u qurniku - jebo te hitler in to dolf !
A niste ravno levaki pred kratkim imeli kampanjo da 2+2 ni 4 ampak je rezultat odvisen od pogleda? Tak da- kot fanatičen levak bi moral zapisati, da 1+1 ni twito ampak 3 oz. odvisno od pogleda.
oneh že trideset let kot papiga ponavljam da so levaki in desnaki eno in isto sranje samo drugo pakiranje, kar lahko ugotoviš na vseh mojih videih in pisanjih pod mojim pravim imenom Stoyan Svet
Dajte se že cepit, da se to sranje enkrat konča. Če bi bili pred 200 leti tako proti cepljenju, kot ste vi danes, bi še zdaj zbolevali in umirali za črnimi kozami, davico, oslovskim kašljem, tetanusom, ošpicami in drugimi boleznimi,… ...prikaži več proti katerim so razvili cepiva in jih zahvaljujoč cepivom ni več (črne koze) ali pa so s pomočjo cepiv obvladane (davica, oslovski kašelj).
miho, pred 200 leti ni bilo eksperimentalnih cepiv, katerim bi učinke preverjali, kar na zdravi populaciji, na njihovo odgovornost. Po otrocih bodo na vrsti še živali, da bo krog bizarnosti zaokrožen.
Aktivist, prenehaj se spodtikati ob komentar, napiši kaj, bolj argumentiranega ali pojdi na pomoč B.Tomašiču , ker ima človek očitno veliko težav pri prirejanju resnice.😎
Me že skrbi kaj pametnega so tejle trije butni pogruntali. Vse se bo začelo in končalo z žuganjem in grožnjami, vmes se bo malo narod žalilo, ja tudi vas janšiste, na koncu pa oni itak niso in ne bodo za… ...prikaži več nič krivi. Upam, da jih vidi svet.
Veš kaj bo povedal, da se vsi kratko in malo jebi.., odslej boste za svoje zdravje morali skrbeti SAMI, nič več testiranja zastonj, nič več ujčkanja, nič več prošenj da se cepite, tvoje zdravje, tvoja odgovornost, jaz osebno bi vam… ...prikaži več še zdravstvene usluge za morebitno zdravljenje covoda zaračunal.
Žalostno, kaj nas je pripeljal en pacient v enevm letu
Zanj še niso našli zdravila čeprav so cepili že nekaj milijonov pacientov .
Je pa dober protistrup za levake. Upam, da bo še dolgo pacient.
oneh, za vsako bolezen rožca raste, ljudstvo pa bo izbralo, kaj mu bo najbolj pomagalo. Zraven pa počitek na Dobu.
Dani, pacient, kam te je pa pripeljal? Pa ne kar nekaj, konkretno povej, te gostilniške debate na održi za sebe, pacient.
dani dej povej kam nas je pripeljal, ker js ne vem. A smo kje drugje kot ostale države po svetu? Idiot
RD plavi mil Slepota in naglušnost vama je slaba stran.
Na sceni bodo sami DOKTORI sladoledarske druščine .
Sladoredarski in arabski dohtarji so pri in v Fajonki. V vseh luknjah.
a bo omladinac tudi odgovarjal odskodninsko za vse stranske ucinke na zdravju in smrti?
Se strinjam z odškodninsko odgovornostjo. Vendar mora odškodninsko odgovarjati vsak, kateri povzroči škodo. Torej tudi necepljen, kateri prenese virus na kogarkoli drugega. Boš torej tudi ti odškodninsko in kazensko odgovarjal za svoja dejanja?
tudi cepljeni še naprej prenašajo virus, dokazano in potrjeno na NIJZ... kaj pa sedaj? boš odgovarjal, čeprav boš cepljen? si na istem kot necepljeni...
Nehajta težit. Ali se cepita ali pa ne bosta mogla nikamor.
Jakec pa za pomanjkanje tvoje pameti je tudi on kriv.
Še en "dr"
plavi mil, naceloma nisem proti cepljenju, a dejstvo je Vaers in Euro podatki kazejo, da je smrtnost zaradi covid cepiv nekajkratnik v primerjavi z drugimi cepivi, prav tako stranski ucinki. Mene samo zanima, ali bo država dala dnar za invalidnine,… ...prikaži več trajne poskodbe na srcu, drugih notranjih organih, nevrologiji? A bos ti placal?
Naj se najprej obvezno cepijo medicinci (pa ne s fiziološko raztopino) ! Naj s tem potrdijo tisto, kar govorijo - da je ta genski pripravek varen. Kot slišim, nad tem niso v EU navdušeni ne zdravniki,ne sestre. Oni že vedo,… ...prikaži večdo, svinjarija pa je, da tega ne povedo še tistim, ki v njihovo strokovnost po vsem tem sploh verjamejo... Edino oni lahko še ustavijo ta stampedo nore črede vernikov v skorumpirano 'stroko'. Minusarji pa naj pred klikom vsaj poslušajo argumente nasprotnega tabora,
plavi mil, preberi si uradne podatke na obeh straneh. Zakaj pa mislis, da sta FDA in CDC potegnil rocno zavoro pri 3 vakcinaciji?
@pravičnik77 česa od "...vendar mora odškodninsko odgovarjati vsak, kateri povzroči škodo..." nisi razumel?
Št. Ilj = glavno mesto - lublana = bulana - hašišarji, klošarji, zoki-spoki, cmera, šivilja, ki ne zna šivat, pol-mesec, ki nikdar ne bo cel mesec, saj ni dokončal šole - bumber - muholovka, fa fa fa fa fa kirmu… ...prikaži več ga fafa ? Kaj pa uni komedijant 7 popravcev, občino pa vodili pametni, on pa samo za podpis - zabit ko qurba u qurniku - jebo te hitler in to dolf !
Pavšalni aktivist z up.imeni ne loči politike od stroke, angleščina pa mu je tuja. Kar zna je, komentirati po naredu drugih.
jaz vem kaj pomeni vsi, samo cepljeni tega ne razumejo, razumete...
Res so poslanci butasti kot noč ampak vseeno danes pričakujem, da bodo končno dojeli, da 1+1 ni twito ampak 2 zgoraj omenjena pakirajta kovčke ;)
A niste ravno levaki pred kratkim imeli kampanjo da 2+2 ni 4 ampak je rezultat odvisen od pogleda? Tak da- kot fanatičen levak bi moral zapisati, da 1+1 ni twito ampak 3 oz. odvisno od pogleda.
oneh, zopet tvoja mantra o levakih ! Daj končno spremeni temo, ponavljaš eno isto, kot Jajoš papagaj.
oneh že trideset let kot papiga ponavljam da so levaki in desnaki eno in isto sranje samo drugo pakiranje, kar lahko ugotoviš na vseh mojih videih in pisanjih pod mojim pravim imenom Stoyan Svet
stoychi, škoda vsake sekunde za branje tvojega sranja ali gledanja videov. Si več kot očitno Fajonist in nas ne zanimaš.
R_D ti pa si poscani posranec, ki si ne upa napisati niti svojega pravega imena. Tudi mene taki poscani posranci kot si ti nikoli niso zanimali. ;)
twito naj bi danes objavil svoj odstop ;)
Dobiš za gajbo,ce si zadel😂😂😂
Mokre sanje vas levnuhov.
Plavi-mil, pišem, na tvoje sanje 👎👎🖕🖕
stoychi iz tvojih ust v božja ušesa.
Janez Gargamel bo itak nekaj butastega ven butnil in njegov mucek bo pametno tiho...V kateri risanki mi to živimo ?!
Dajte se že cepit, da se to sranje enkrat konča. Če bi bili pred 200 leti tako proti cepljenju, kot ste vi danes, bi še zdaj zbolevali in umirali za črnimi kozami, davico, oslovskim kašljem, tetanusom, ošpicami in drugimi boleznimi,… ...prikaži več proti katerim so razvili cepiva in jih zahvaljujoč cepivom ni več (črne koze) ali pa so s pomočjo cepiv obvladane (davica, oslovski kašelj).
miho, pred 200 leti ni bilo eksperimentalnih cepiv, katerim bi učinke preverjali, kar na zdravi populaciji, na njihovo odgovornost. Po otrocih bodo na vrsti še živali, da bo krog bizarnosti zaokrožen.
seveda, uvedba kanalizacije in obcuten dvig splosne higiene z boleznimi najbrz nima nic skupnega
Omenjeni jezdeci apokalipse si pripravljajo zadnji nastop preden se dokončno ne poslovijo od ugrabljenega ljudstvu, ki jih ne podpira.
Saj ni tvoj Serpentinšek.
Ender piše o Fajonki, Bratušek, Mescu in Šarićiju. Jezdece apokalipse pa je ukradel drugemu komentatorju.
Aktivist, prenehaj se spodtikati ob komentar, napiši kaj, bolj argumentiranega ali pojdi na pomoč B.Tomašiču , ker ima človek očitno veliko težav pri prirejanju resnice.😎
Kako hitro se nasi premislijo ej..... Naj se jebejo vsi skupaj!
spet bo hitler bedarije trosil
kdo vam se verjame smrdljivi laznivci
Me že skrbi kaj pametnega so tejle trije butni pogruntali. Vse se bo začelo in končalo z žuganjem in grožnjami, vmes se bo malo narod žalilo, ja tudi vas janšiste, na koncu pa oni itak niso in ne bodo za… ...prikaži več nič krivi. Upam, da jih vidi svet.
Veš kaj bo povedal, da se vsi kratko in malo jebi.., odslej boste za svoje zdravje morali skrbeti SAMI, nič več testiranja zastonj, nič več ujčkanja, nič več prošenj da se cepite, tvoje zdravje, tvoja odgovornost, jaz osebno bi vam… ...prikaži več še zdravstvene usluge za morebitno zdravljenje covoda zaračunal.
Spet novo jalovo upanje za lewake...
Spet jalovo pisanje, aktivista, ki izgublja upanje in potrpljenje in sledi pravljicam bolnega pravljičarja.