Zakaj pa misliš da so tu tudi dovoljene reklame za izdelke in storitve očitnih nategunov??? "Naravni lasje ponovno zrastejo v 28 dneh." "95% manj gub po 1 uporabi" Pa kako da ima UA iz dneva v dan manj ozemlja, čeprav… ...prikaži več po novicah sodeč suvereno tolče smešne RU tankzile?
Norci na cesti so ne glede na starost in nima veze kdaj bo izpit naredil,poznam kolega ,ki je dobesedno obseden z adrenalinom,z njim se raje ne vozim,tudi motor ko vozi pravi da je največji užitek ,ko preseže 300km/h ,groza ,pa… ...prikaži več gre že proti 50 letu,tako da to ni rešitev
To je začeten predlog,končalo se bo pa z še dražjim izpitom oz.šolo le tega.Gremo stavit da bo tako,danes vse nakažejo kot problem,ki ni izvedljiv seveda,pa se bo s ceno zglihalo.
Izpit je že danes za tiste s povprečnim žepom bogastvo. Pravi presežek pa je obvezna udeležba na predavanjih o varni vožnji v roku 6 mesecev po opravljenem izpitu in sicer na določanih poligonih, ki so seveda v privatni lasti in… ...prikaži več so dodatnega zaslužka prav veseli. Če se tega, dobro zaračunanega predavanja ne udeležiš, je sankcija izguba sicer regularno pridobljenega izpita.
Imaš pa najbrž kar prav, še kaj bodo zaračunali.
V času, ko je možno nadzor v veliki meri avtomatizirati, udariti kar poprek z neko omejitvijo, deluje hudo zastarelo. Res pa je, da tak ukrep ne zahteva truda od državnih organov. Težava je tudi, da si odločevalci nadzora, ki ne… ...prikaži več bi bil selektiven, niti ne želijo, ker bi se vanj ujeli sami. Potrebno je disciplinirati "one druge", "rajo" spraviti s cest, da ostane več prostora za "modrokrvne".
Mislim, da je to zelo neumen predlog, saj vsi pač ne dirkajo po cestah. Policija naj se potrudi in zavedno pravi s cest dirkače, saj so ji ti dobro znani.
Sem veliko na cesti in gledam voznike...seveda dohitiš avto, ki vozi 20 pod omejitvijo in prva reakcija..."baba za volanom" al pa "je že kakšna starina"...hja pa to že kar lep čas ne velja več. Sedaj vidiš takšno vožnjo pri mladih… ...prikaži več "nežnih dušicah", ki ne znajo niti več vozit. Res kako smo kot družba zavozili...dirkanje? Pri našoi mladini še samo na telefonu. Bi pa znalo biti drugače z južnimi brati pri nas, kjer je vzgoja še malo bolj moška.
Bolje 20 pod omejitvijo, ki ni kazniva, kakor pa 100 nad omejitvijo. Drugače pa smo Slovenci slabi šoferji, tudi priseljenci pa sploh. Če voziš prehitro, nisi dober šofer, slab si.
Bleki...20 pod omejitvijo bi moralo biti enako kaznivo kot 20 čez. Moj inštruktor "stare šole", je bil alergičen na 5 km pod omejitvijo, vozi po omejitvi ne 2 čez ne 2 pod ampak po omejitvi. In ja 20 pod omejitvijo… ...prikaži več je bolj nevarno saj bo 99% voznikov za teboj izgubljalo živce in izvajalo nevarne manevre. Če si tolk nesposoben voziti po omejtvi potem izkoristi vsak odstavni prostor in spusti naprej tiste, ki se držijo omejitev.
Ja,v Nemčiji če voziš 20km pod omejitvijo je kazen,pri nas pa dinozavri vozijo po prehitevalnem pasu 90 na uro,pa pravijo da je varen voznik,a so fuknjen
Žurnal 24... Zakaj je temu reklamatorji sex vsebin dovoljena DVOJNA ali celo večkratna objava, meni oziroma nam pa ne???? Spet dvoličnost???
Zakaj pa misliš da so tu tudi dovoljene reklame za izdelke in storitve očitnih nategunov??? "Naravni lasje ponovno zrastejo v 28 dneh." "95% manj gub po 1 uporabi" Pa kako da ima UA iz dneva v dan manj ozemlja, čeprav… ...prikaži več po novicah sodeč suvereno tolče smešne RU tankzile?
Ukrajinke nimajo posla
Danes je že sedem reklam za sex klepet, kljub prijavi moderatorju nihče ne ukrepa. Ne vem, kdo ima od tega korist.
Ukrep nikoli ne pomaga,sem tudi jaz že nazaj to naredil,pa ni nič od nič,žurnal je pač stran za izlivanje žolča
Če jim dobro plačajo, zakaj bi jih ukinili?? Saj tudi meni niso všeč, ampak, kaj lahko narediš???
Če bi jih hoteli bi jih že. Preprosto bi naredili string zanko da benajo vsebino ki vsebuje določene nize. Npr: 'YES4', potem pa samo dodajati...
Tomaž_321 ne se sekirat...jebi ga, sex je sex...morda pa kdo od žurnalovcev zastonj dobi, ker dovoli oglaševanje.
Mislim, da ta idiot spada na zaprti oddelek.
Se popolnoma strinjam.
Norci na cesti so ne glede na starost in nima veze kdaj bo izpit naredil,poznam kolega ,ki je dobesedno obseden z adrenalinom,z njim se raje ne vozim,tudi motor ko vozi pravi da je največji užitek ,ko preseže 300km/h ,groza ,pa… ...prikaži več gre že proti 50 letu,tako da to ni rešitev
To je začeten predlog,končalo se bo pa z še dražjim izpitom oz.šolo le tega.Gremo stavit da bo tako,danes vse nakažejo kot problem,ki ni izvedljiv seveda,pa se bo s ceno zglihalo.
Izpit je že danes za tiste s povprečnim žepom bogastvo. Pravi presežek pa je obvezna udeležba na predavanjih o varni vožnji v roku 6 mesecev po opravljenem izpitu in sicer na določanih poligonih, ki so seveda v privatni lasti in… ...prikaži več so dodatnega zaslužka prav veseli. Če se tega, dobro zaračunanega predavanja ne udeležiš, je sankcija izguba sicer regularno pridobljenega izpita. Imaš pa najbrž kar prav, še kaj bodo zaračunali.
No, to kar sem navedel zgoraj seveda velja za t.i. mlade voznike.
V času, ko je možno nadzor v veliki meri avtomatizirati, udariti kar poprek z neko omejitvijo, deluje hudo zastarelo. Res pa je, da tak ukrep ne zahteva truda od državnih organov. Težava je tudi, da si odločevalci nadzora, ki ne… ...prikaži več bi bil selektiven, niti ne želijo, ker bi se vanj ujeli sami. Potrebno je disciplinirati "one druge", "rajo" spraviti s cest, da ostane več prostora za "modrokrvne".
Včasih se vprašam ali se talibani motijo v vseh stvareh?! In si odgovorim, da imajo v nekaterih stvareh prav.
Mislim, da je to zelo neumen predlog, saj vsi pač ne dirkajo po cestah. Policija naj se potrudi in zavedno pravi s cest dirkače, saj so ji ti dobro znani.
GPS tahometer vgradit pa bo!
Se strinjam. Moškim pri 26 letih, ženskam pa nikoli.
🍓 Seks klepet s pravimi dekleti 18+ 👉 𝐖𝐖𝐖.𝐘𝐄𝐒𝟒.𝐅𝐔𝐍 💦 id08865975
Niso prehitri vozniki, ampak avtomobili...:)
🍓 Seks klepet s pravimi dekleti 18+ 👉 𝐖𝐖𝐖.𝐘𝐄𝐒𝟒.𝐅𝐔𝐍 💦 id08628263
🍓 Seks klepet s pravimi dekleti 18+ 👉 𝐖𝐖𝐖.𝐘𝐄𝐒𝟒.𝐅𝐔𝐍 💦 id05390115
Če smo že pri tem,potem večina žensk sploh ne bi smela imeti izpita za avto!!!
Sem veliko na cesti in gledam voznike...seveda dohitiš avto, ki vozi 20 pod omejitvijo in prva reakcija..."baba za volanom" al pa "je že kakšna starina"...hja pa to že kar lep čas ne velja več. Sedaj vidiš takšno vožnjo pri mladih… ...prikaži več "nežnih dušicah", ki ne znajo niti več vozit. Res kako smo kot družba zavozili...dirkanje? Pri našoi mladini še samo na telefonu. Bi pa znalo biti drugače z južnimi brati pri nas, kjer je vzgoja še malo bolj moška.
V moji generaciji so nekatere ženske bolje vozile od moških,v zdajšnem času pa še inštruktorji ne znajo vozit,in zato je tako stanje,obup
Slayer po čem pa to sklepaš, saj so po statistiki ženske še vedno boljše in bolj varne voznice od moških, pa če to priznaš ali ne.
Bolje 20 pod omejitvijo, ki ni kazniva, kakor pa 100 nad omejitvijo. Drugače pa smo Slovenci slabi šoferji, tudi priseljenci pa sploh. Če voziš prehitro, nisi dober šofer, slab si.
Bleki...20 pod omejitvijo bi moralo biti enako kaznivo kot 20 čez. Moj inštruktor "stare šole", je bil alergičen na 5 km pod omejitvijo, vozi po omejitvi ne 2 čez ne 2 pod ampak po omejitvi. In ja 20 pod omejitvijo… ...prikaži več je bolj nevarno saj bo 99% voznikov za teboj izgubljalo živce in izvajalo nevarne manevre. Če si tolk nesposoben voziti po omejtvi potem izkoristi vsak odstavni prostor in spusti naprej tiste, ki se držijo omejitev.
Ja,v Nemčiji če voziš 20km pod omejitvijo je kazen,pri nas pa dinozavri vozijo po prehitevalnem pasu 90 na uro,pa pravijo da je varen voznik,a so fuknjen
🍓 Ocenite mojo golo fotografijo 18+ 👉 𝐖𝐖𝐖.𝐘𝐄𝐒𝟒.𝐅𝐔𝐍 💦 nick SexyKitty20 id04269094
🍓 Seks klepet s pravimi dekleti 18+ 👉 𝐖𝐖𝐖.𝐘𝐄𝐒𝟒.𝐅𝐔𝐍 💦 id01300320
BEDNIK!!!
🍓 Seks klepet s pravimi dekleti 18+ 👉 𝐖𝐖𝐖.𝐘𝐄𝐒𝟒.𝐅𝐔𝐍 💦 id04538042
🍓 Seks klepet s pravimi dekleti 18+ 👉 𝐖𝐖𝐖.𝐘𝐄𝐒𝟒.𝐅𝐔𝐍 💦 id02111472
Spel se matora