Svet
3864 ogledov

Spopadi med ljudmi

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Tine123 20:27 05.oktober 2017.

Tole je en običajen plan, razvrednotiti družbo in vsiliti nove cigane iz arabskih držav. Mi se pobijamo med sabo, a sovražnik stoji za vogalom.....

čavez 20:46 05.oktober 2017.

Europska demokracija brez pravic, demokracija samo v vladah in parlamentih za narod to ne obstaja.

• jozicamurn 00:26 06.oktober 2017.

Isti narod z istim jezikom se pobija med sabo in mislijo da so bolj ali več vredni kot drugi. Kot recimo ustaše hrčki "wannabe arijci" npr. Že videno. Podala sem samo en primer, Slovenci pa se tako ali tako klanjamo ...prikaži več našemu bogu Junckerju in boginji Merkel pod vodstvom gospoda Trumpa, ki je na drugem kontinentu in podaja tempo starim prdcem, kot so Rupel in ta Kacin v EU parlamentu. Ste se kdaj to vprašali? Ne, ker mislite da smo Slovenci "isto" kot Katalonci in da smo nekaj več od bivših držav..

• c4bd683d7c5158c937448d2f9cbff95a44c1fd18 06:52 06.oktober 2017.

Kaka pavsalna ocena vsepovprek!!! Iz naslanjaca... Povsem mimo...

• jozicamurn 13:43 06.oktober 2017.

Misilm, da sem kar zadela. Svojega "jaz" tako in tako nimamo kljub temu, da bi hoteli. Premajhni smo, da bi se delali nekaj kar nismo in ugajali drugim.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.