Bi šel kak policist na Vič, ponoči? Ali pa v bližino kakega drugega centra za nego naših dragocenih kulturnih obogatiteljev, ki nam prinašajo svetlo prihodnost? Prihodnost socialnih požarov, ki jih tile naši današnji levodesni skorumpiranci gasijo z bencinom - mi… ...prikaži več pa jim še ploskamo !
Ceste? Decentralizacija, tranzit na vlake pa furs naj se zbudi, da polovi vse prenapeteže, ki si zaradi goljufij lahko privoščijo prav vse - pa bosta obstoječa dva pasova povsem dovolj za vožnjo po predpisih.
Sem se vračal iz Zuericha domov. Nikjer policajev, le 2 km od doma radar ob 1:30! Jug od juga!
Potem pa le nazaj na sever, tam ni kazni za prehitro vožnjo! 😂
Bi šel kak policist na Vič, ponoči? Ali pa v bližino kakega drugega centra za nego naših dragocenih kulturnih obogatiteljev, ki nam prinašajo svetlo prihodnost? Prihodnost socialnih požarov, ki jih tile naši današnji levodesni skorumpiranci gasijo z bencinom - mi… ...prikaži več pa jim še ploskamo ! Ceste? Decentralizacija, tranzit na vlake pa furs naj se zbudi, da polovi vse prenapeteže, ki si zaradi goljufij lahko privoščijo prav vse - pa bosta obstoječa dva pasova povsem dovolj za vožnjo po predpisih.
koliko kazanskih toč se dobi za vinjenost...
Vozil sem po celi evropi,pa nikjer ni tako tečnih,in natančnih policajev kot doma
To sigurne ne drži!!
Drži in ne drži,kolega v špediciji pravi da so strogi veliko bolj kot doma,ampak vsepovsod naletiš na šerifa ki ti bo dlako v jajcu iskal.
Samo drugod po Evropi ste se najbrž držali predpisov, kajne?
V evropi te ne kaznuje,če greš 10km čez,pri nas pa prov čaka na to,dej dej