Slovenija
2635 ogledov

Janković ne popušča: Če bi izdal prijatelja, bi izdal sebe!

Komentarjev 26
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • francek 14:40 17.februar 2025.

Pregovor, povej mi s kom se družiš, pa ti povem kdo si, še kako drži.

• sam1 14:22 17.februar 2025.

Če Zokun podrobno spremlja demonstracije v njegovi rodni deželi,bi lahko opazil,da je bilo edino nasilništvo povzročeno s strani in po naročilu njegovega prijatelja,druga stran se obnaša precej dostojno in mirno........

• atamama 14:47 17.februar 2025.

Zelo slabo opazuješ in gledaš samo prirejene prispevke. Mirna množica, z desno zgoraj pride ekipa moških in žensk, se pomešajo v zgornji sredini in začnejo vpiti slogane. In to v nedogled in zanimivo v vseh posnetkih do 15 min. pred ...prikaži več vpitjem... Ali ti to kaj pove, Sam?

• Idioti 16:35 17.februar 2025.

atamama @ Četniće , raskrinkan si ! Če ti je doma tako všeč in vse v redu , spokaj , Flexbus ima direkt linijo z BG !

• atamama 16:49 17.februar 2025.

Oh, Idiot, ali ti ne dela internet? Daj poglej, kot pravi moja soseda, na facebook, je veliko posnetkov, iz veliko zornih kotov. Pa še cenzurirani niso.......

• popokatopetl 15:56 17.februar 2025.

Dejansko je izdal sebe. Tega pisma podpore fašistoidu mu ne bi bilo treba objavit. Ponavadi mahinacije dela bolj potiho in jih kar spretno zakriva z všečnim PRom.

• dejan05 14:32 17.februar 2025.

če bi volil jankovića, bi izdal sebe in someščane, Zoki adijo, se vidiva v kakem klubu upokojencev, če boš še živ, ko se učlanim vanj

• jakec1575 15:43 17.februar 2025.

nobene demonstracije in ekonomski ubijalci drzav ne uspejo v zadovoljni in financno mocni druzbi. Vucko oz vaginousti je odstavil vse kredibilne ljudi in nastavil svoje pajace. Srbi niso glupi in vrevze 10 let. SNs krade povsod. Volilne okraje so oblikovali ...prikaži več tako, da dobijo volitve tudi tam, kjer bi pogoreli. Gre za ugrabljeno drzavo v stilu Slobodana. Globoka drzava sodeluje s SNS. Zoki bo potonil s svojim prijateljem

• Naklonsky 16:21 17.februar 2025.

Kako ima lahko slovenski politik za prijatelja srbskega politika? Torej je pomembnejši srbski politik kot slovenski narod, za katerega se je odločili? Naj spoka k svojim kolegom, kaj hudiča sploh počne v Sloveniji!

• Toma 16:45 17.februar 2025.

Egoist 1. klase!

• rd2dmk2 10:36 18.februar 2025.

naj eden od vas začne naštevat kaj je jankovič naredil za ljubljano in ljubljančane. bom jest začel. ukinil je nadomestilo za malico v denarju in uvedel nadomestilo v bonih. kje že ? nikol nikjer ni naredil nič dobrega za drugega kot za sebe.

• Kmodri_ 08:08 18.februar 2025.

Dankovič spokaj bo srbovijijo!

• leonardo 10:56 18.februar 2025.

Kmodri, kaj če bi se ti za razliko enkrat spokal na osamljen otok. Vedno nekoga nekam pošiljaš, Kdo pa si ti?

• 1657f9890a40beeed90a52aef67a74622fa1b1ee 18:07 17.februar 2025.

Izdal si srbe, nas slovence pa 1000x.pokvarjen kot vsi stari srbi. Čast mladini ki se bori proti takimi lopovi.

• dr3k 15:18 17.februar 2025.

Zakaj bi se pa Zoki moral podrejati srbskim študentom v Sloveniji? Naj to energijo za proteste raje porabijo dol v Srbiji, nepa tukaj v Ljubljani, ki s temi demonstracijami nima prav nič.

• dijana5 14:46 17.februar 2025.

Ne maramo Zokija, ne maram Vučiča, še bolj pa ne maram da se evropa amerika ali rusija vtika v notranjo politiko katerekoli države. Nevladne organizacije pa so ravno to, izdajalci svojih držav (v glavnem) ker služijo tujim interesom in se ...prikaži več prodajo za dobre denarce da ni treba delat. Zaradi mene se lahko v srbiji pokoljejo do zadnjega, samo po njihovi želji ne pa nekega imperialista. In samo zato sem na strani Zokija in Vučiča, kar se tiče te zadeve.

• Idioti 16:30 17.februar 2025.

Zoki , lepo te prosim drži se LJ in se ne podajaj na področje zunanjega ministrstva . Kako ne veš , da v politiki ni prijateljev in če ti še nobeden to ni povedal , je ta četniška uš podpihovalec ...prikaži več vojn v ex SFRJ. Mogoče ti je pa žal , da ti ni bližje , vsaj do Karlovca , kot je hujskal Srbe proti SFRJ . ZOKI NE GA SRAT !

• atamama 14:44 17.februar 2025.

Demonstracije v Srbiji so dobro organizirane s pomočjo ''nevladnih organizacij'' nadalje študentov, ki jim paše hojladri pred izpitnimi roki in s tem ''passthrou'' pri prfoksih. Raja, delovni ljudje pa ''popiz?evajo' ko jim delajo gužvo, ovirajo promet, itd. Dajte novinarji vprašajte ...prikaži več tiste, ki gredo po ulici in ne tiste ki vpijejo po ulici. Ali pa si poglejte fotografije, posnetke, ene in iste face, tisti, ki vpijejo slogane pa so enovite skupine. Dobro organiziran ''revolt'' tujcev za rudnik...

• Naklonsky 16:27 17.februar 2025.

Novinarji se že tako preveč ukvarjajo s Srbi, vsak dan smo prisiljeni poslušati novice o vsakem srbskem študentu in politiku ki se mu dvigne! Naj samo rešujejo svoje probleme, mi še svojih ne znamo!

• Idioti 16:32 17.februar 2025.

Evo še eden Ćetnik v SLO !

• AnGus 19:36 17.februar 2025.

Atamama, ne nakladaj. Sem zadnje čase pogosto v Srbiji, pa se z enim nisem pogovarjal, ki bi bil za Vučića.

• leonardo 07:17 18.februar 2025.

Če bodo Ljubljančani pozabili kaj je Jankovič naredil za Ljubljano ( vsi župani skupaj niso naredili toliko) in ga bodo zaradi prijateljstva s Srbom odpikali, ga niti niso vredni. Sicer pa, kljub spremljanju v časopisih, mi še vedno ni znano ...prikaži več kaj hočejo na protestih. Kot vem se sploh ne pogajajo z Vučićem?

• atamama 07:49 18.februar 2025.

Saj tudi njim ni znano, imajo se pa fajn....

• Ender3 16:18 17.februar 2025.

Tisti, ki še ne vedo kdo je Vučić naj se pogledajo neodvisni prispevek na YT. Zoki ima avtokrata za prijatla in poleg sodi tudi JJ, ki ima zelo podobna nagnjenja le, da ne seže Vučiću do kolen. https://youtu.be/leTLM6V_uCg

• Idioti 16:33 17.februar 2025.

Jaz vem in za mene je mrtev , pacov od ćoveka ! Enim je pa zgleda še prijatelj !!!!

• AnGus 19:38 17.februar 2025.

Hahaha, članek o Jankoviću, Ender pa takoj veselo zamasturbira na JJ! 😂 You just made my day - again! 👍

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.