Pod streho /pod-streho/nepremicnine
100719 ogledov

Od danes lahko preverite, koliko so po novem vredne hiše in stanovanja

Komentarjev 19
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • nostradamus 10:42 10.oktober 2024.

vse to je larifari vrednost je odvisna od ponudbe in povprasevanja ta studenstska ocenjevanja nepremicnin so bila samo izguba casa in denarja

• ico8 12:10 10.oktober 2024.

Ti idioti, ki sami kupujejo preko vikenda podrtijo za vec kot sedem(7) milijonov, bodo meni govorili koliko je vredna moja nepremicnina, haaa??? Najprej naj revezem v Savinjski regiji postavijo prvo barako in za vsak izdatek posenej racun, potem se bomo pa … smejali!!

• Ender3 16:58 10.oktober 2024.

ico8 pazi, Ivek se pravda za neko podrtijo v Trenti ob kateri je zaslužil 10 x vložka..Jurjevič pa je za čolnarno na državnem vodovarstvenem območju prejel zajetno nadomestilo navidezne škode. Veliko vrednost nepremičnini dodajo lahko tudi lastniki teh ?

• ico8 18:30 10.oktober 2024.

Ivek se ne pravda, Ivek se smeji in racuna mnogokratnik vrednosti barake Milanceta in ostalih tovarisev… Gradbeno oz. Nadomestno dovoljenje v „zasciteni“ Trenti je vredno milijon in ne par deset jurjev. Ehhh, pa kaj bi tebi razlagal…

juric 12:41 10.oktober 2024.

Kaj pa ima to veze? za vsak cigl in vse ostalo kar je v nepremičnini smo že plačali 22% davek državi. Zdaj bi nas pa radi še enkrat olupili in peljali žejne čez vodo. Enkrat se bo potrebno temu upreti. ...prikaži več Bogatune naj obdavčijo in jim vsako leto poberejo 22 %

• Zapečkar 15:17 10.oktober 2024.

Pa saj temu je namenjeno, obdavčitvi nepremičnin v katerih lastnik ne prebiva! Še posebno tise, ki samevajo in so bile kupljene le kot naložba ohranjanja premoženja. To, da hiša, stanovanje v katerem živimo ne bo dodatno obdavčeno je bilo že ...prikaži več večkrat pojasnjeno...

• oneh 10:29 10.oktober 2024.

Sem malce preveril, pa so podatki, kot bi jih kdo s fračo nastreljal. Npr. zemlja pod hišo 67 m2, etaže 3 (K+P+M), neto stanovanjska površina 258 m2... Očitno še en biser taubijeve vlade. In ker so levaki taki bedaki, pa ...prikaži več imamo svobodo in levaki- a še plešete?

Zokispoki 16:45 10.oktober 2024.

Kar si napisal dokazuje, da si sam nerazgledan levak! S pripravami za novo vrednotenje je GURS začel aprila 2019, torej je delo potekalo vsaj pod tremi vladami! Ampak dejstvo je, da nove izračune ni pripravila politika, ampak gre za delo ...prikaži več strokovnih služb, te pa se ne menjajo po tekočem traku kot politika! Politika je dala smernice in navodila za pripravo podlage za nepremičninski zakon in ko je (bo) narejeno je spet odločitev politike kaj bo s tem počela, vse vmes je delo strokovnih služb!

• Ender3 16:50 10.oktober 2024.

Ojoj @oneh kje hodiš ? Tvoj slogan je bil kar nekaj časa zapostavljen. Upal sem, da si se lotil kakega bolj svovodomiseljnega dela.

• oneh 18:32 10.oktober 2024.

Si si kar sam odgovoril @zokispoki- vlade se menjajo, kader pa ostane. Da pa dobiš službo v državnem sektorju pa moraš obvezno biti naš in to z rodovnikom. Kakšni strokovnjaki pa so to delali, sem pa ti pokazal na primeru. ...prikaži več Napaka je tudi pri meni- imam hišo in garažo, katera ima drugo številko stvabe. Na naslovu mi najde le hišo, povšina pozidave pa je od obeh. In ker so levaki taki bedaki, pa imamo svobodo in levaki- a še plešete?

StarMačk 20:44 10.oktober 2024.

@oneh, očitno si zgrešil tudi napotek, da je vpogled v novo vrednotenje nepremičnin poslan v javnost zato, da imajo lastniki nepremičnin 45 dni časa, da vpogledajo v bazo poskusnega izračuna na spletnem portalu Prostor in sprožijo popravke v kolikor se ...prikaži več s podatki ali posplošeno ocenjeno vrednostjo ne strinjajo. Torej je sedaj vrsta na tisti, ki najdejo napake, se pritožijo in posredujejo prave. Za enkrat to nič ne stane, po uveljavitvi naslednje leto pa popravki verjetno ne bodo več zastonj!?

• GarBollo001 14:00 10.oktober 2024.

Je spet kak žlahtnik rabil službo? (Ker to delo ni.)

• Ender3 16:45 10.oktober 2024.

Saj forum tudi ne rabi novi nick name iz znanega naslova..

• mojca84 18:08 11.oktober 2024.

ha ha ha... so bili verjetno pod gasom ko so tole računali, bajta v mestu celotna renovirana 70 tisoč, na vasi razpadajoča neprimerna za bivanje pa 130 tisoč. Jim prodam staro vsaj stroškov rušenja ne bo.

• Soljatar 11:08 10.oktober 2024.

te pavšalni izračuni so totalna bedarija...

• Zapečkar 15:11 10.oktober 2024.

Na osnovi česa pa bi potem država lahko uvedla davek na nepremičnine?

• sandi76 20:04 10.oktober 2024.

Očitno si svoboda resno koplje lastni grob. Obdavčili bi tiste, ki so nekaj ustvarili, da bi dali lenuhom, brezdelnežem , raznim črpalcem javnih sredstev (NVO) in podobnim, ki preračunavajo, ali se jim zaradi visokih social sploh splača delat. Na drugi ...prikaži več strani imamo črnograditelje, nepopolne evidence ter cerkev, ki si je skozi stoletja nakradla in nagrabila premoženje in bo izvzeta iz davkov !!! Samo naj poskusijo, sem prepričan, da bodo ljudje na cestah !

• Grof 13:52 10.oktober 2024.

Juric, bodi prvi, udari po mizi z macolo, pa ti bo narod sledil in Golobu nasul gramoz, ne svežo žemljo

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.