Ta tudi ne ve kaj bi rada oz. a bi bila suha ali debela.....!!!
Punca se zgleda išče že zadnjih 10 let 😂
To je cel pašnik za oči,ne le paša....
Ja,za vitko postavo,je treba tudi kaj naredit.Je pa Špela že od nekdaj , bolj debelušne postave
Težko rečem da bi bila debelušna, definitivno pa ji za moje pojme ne paše, da je suha kot je bila zadnjih par let.
Končno si je nehala lagat, da se v telesu/koži suhice počuti odlično. Tega ji nikoli nisem verjel...
Sexi bolj kot vse tiste prekle brez oblin na dolgih nogah.
Predvidevam,da si ti tud debela.
Lucky, a se ti zdi da je Špela na tej sliki debela? Meni se ne zdi. Za razliko od te, se mi je na fotkah zadnji par let zdela izrazito presuha.
Je močnejša.
Še ena teta ...
Paša za oči, čigavih, lepo prosim malo spoštovanja do bralcev portala !!!
Tebi je lahko otresati,ker ti že dolgo več ne stoji... .Če bi imel tako kot jaz trd ko kamen...,bi drugače govoril.
Google plačuje dobro plačo od doma od 4500 do 6000 dolarjev na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ..... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Ta tudi ne ve kaj bi rada oz. a bi bila suha ali debela.....!!!
Punca se zgleda išče že zadnjih 10 let 😂
To je cel pašnik za oči,ne le paša....
Ja,za vitko postavo,je treba tudi kaj naredit.Je pa Špela že od nekdaj , bolj debelušne postave
Težko rečem da bi bila debelušna, definitivno pa ji za moje pojme ne paše, da je suha kot je bila zadnjih par let.
Končno si je nehala lagat, da se v telesu/koži suhice počuti odlično. Tega ji nikoli nisem verjel...
Sexi bolj kot vse tiste prekle brez oblin na dolgih nogah.
Predvidevam,da si ti tud debela.
Lucky, a se ti zdi da je Špela na tej sliki debela? Meni se ne zdi. Za razliko od te, se mi je na fotkah zadnji par let zdela izrazito presuha.
Je močnejša.
Še ena teta ...
Paša za oči, čigavih, lepo prosim malo spoštovanja do bralcev portala !!!
Tebi je lahko otresati,ker ti že dolgo več ne stoji... .Če bi imel tako kot jaz trd ko kamen...,bi drugače govoril.
Google plačuje dobro plačo od doma od 4500 do 6000 dolarjev na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ..... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦