Ne da jih kaznujejo, plačat bi jim moral ta performance, to je promocija za državo in njen turizem. Sicer pa ko jih gledam se mi zdi, da bodo takele u enem večeru zaslužile za tako globo
Nekdo je preprosto služil na javni cesti denar, brez da bi plačal za zaporo ceste. V bistvu jih je kazen prišla ceneje kot če bi šli po uradni poti. Snemalci kazni tako ali tako niso plačali.
Ne da jih kaznujejo, plačat bi jim moral ta performance, to je promocija za državo in njen turizem. Sicer pa ko jih gledam se mi zdi, da bodo takele u enem večeru zaslužile za tako globo
Nekdo je preprosto služil na javni cesti denar, brez da bi plačal za zaporo ceste. V bistvu jih je kazen prišla ceneje kot če bi šli po uradni poti. Snemalci kazni tako ali tako niso plačali.
kaj pa ima to veze s kristjani v yu, saj so morda Ukrajinke tudi kristjani, kdo ve ?
Jutri se grem cepit,da lahko grem na Jadran..ha ha.
albert87, to se ni zgodilo na hrvaškem.
Ponovem je Budva na Hrvaškem ;-) Sicer pa lahko pridejo kmeni odslužit kazen jaz jim polačam teh 450€.
Sodnica je odločila v imenu naroda, pa je vprašala Črnogorce (moške pretežno) kaj si mislijo?
zemljepis 1
BRAVO Hrvati vse da rešimo sezono
Malo te geografija je.. Budva je v črni gori!
Delo na cesti. Hlajenje pregretega asfalta. Kazen pa napačno parkiranje? :)
To pa zato ker so vse javne hise zaprte zaradi korone.
Madonca, kaj sem zamudil 😋, Hrčki so itak, polni krščanske etike in nestrpnosti do golote.
Budva je del Črne gore.