Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik.
To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
Jaz delam za minimalno plačo. In po JJ imam preveč za kakršenkoli dodatek. Cigani pa veselo sedijo doma vlečejo socialno podporo in dobivajo vse mogoče dodatke. Ali se v tej državi sploh splača delat?
Banda vladna, kaj pa ostali upokojenci. Sedaj delate uravnilovko. Zakaj so ti delezni dodatka za korono, saj niso v njej rabili vec. To je pri tistih z najnizjimi pokojninami kupvanje glasov. Se strinjam, da imajo premalo toda dvignite vse pokojnine.… ...prikaži več. Vsa leta sem placeval 40 % v pokojninski sklad sedaj bom pa enak s tistim ki ni skoraj nic placeva ali pa velo nic, kot kmeti in taki.
Sramota.
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
Jaz delam za minimalno plačo. In po JJ imam preveč za kakršenkoli dodatek. Cigani pa veselo sedijo doma vlečejo socialno podporo in dobivajo vse mogoče dodatke. Ali se v tej državi sploh splača delat?
ne,žal se ne splača
Najbolje, da se vpišeš med cigane.
Sem preveril na tobačni če sem lahko Rom pa so rekli da moram it v Novo mesto.
Kdaj bomo pa še mi ki delamo dobili vladne bombon je? Saj tudi mi gremo na volitve.
Kdaj bomo pa še mi ki delamo dobili vladne bombon je? Saj, gremo tudi mi na volitve
Mene pa zanima, kako ste pri izračunu prišli ravno na začetnih 523 eur, lahko bi bila tudi 530 eur.
Banda vladna, kaj pa ostali upokojenci. Sedaj delate uravnilovko. Zakaj so ti delezni dodatka za korono, saj niso v njej rabili vec. To je pri tistih z najnizjimi pokojninami kupvanje glasov. Se strinjam, da imajo premalo toda dvignite vse pokojnine.… ...prikaži več. Vsa leta sem placeval 40 % v pokojninski sklad sedaj bom pa enak s tistim ki ni skoraj nic placeva ali pa velo nic, kot kmeti in taki. Sramota.
To ni dvig osnovne pokojnine, ampak enkratni solidarnostni dodatek