Čakam na nov odlok, da se v šolah lahko uporabljajo samo Počivalškove sekret papir maske, obvezno z belo vrvico. V odloku bo izrecno napisano, da so rdeče vrvice strogo prepovedane.
Smrt janšizmu, svoboda narodu.
Prepričan sem , da so šole kot državne institucije zaradi varnosti in dostopa dolžne zagotoviti vsem učencem zadostno število zaščitnih mask. Pa ne tistih Počivalškovih serviet z gumico, ki so neprimerne in ničvredne. Takšne maske naj nosi Počovalšek sam!
Bi vlada rada prodala vse maske , ki so bile nabavljene brez pravih certifikatov ? Samo naj mi kdo pove , kje bo večina staršev dobila denar zanje , če še za ostale stroške zmanjka ?
'
Hojs na interpelaciji "Ne morem govoriti z masko", sedaj pa to silijo učitelje. S tem, da učitelji delajo pomembno delo, Hojs je pa tam govoril kar nekaj, kar tako ni nihče poslušal.
Čakam na nov odlok, da se v šolah lahko uporabljajo samo Počivalškove sekret papir maske, obvezno z belo vrvico. V odloku bo izrecno napisano, da so rdeče vrvice strogo prepovedane. Smrt janšizmu, svoboda narodu.
Prepričan sem , da so šole kot državne institucije zaradi varnosti in dostopa dolžne zagotoviti vsem učencem zadostno število zaščitnih mask. Pa ne tistih Počivalškovih serviet z gumico, ki so neprimerne in ničvredne. Takšne maske naj nosi Počovalšek sam!
Bi vlada rada prodala vse maske , ki so bile nabavljene brez pravih certifikatov ? Samo naj mi kdo pove , kje bo večina staršev dobila denar zanje , če še za ostale stroške zmanjka ? '
Hojs na interpelaciji "Ne morem govoriti z masko", sedaj pa to silijo učitelje. S tem, da učitelji delajo pomembno delo, Hojs je pa tam govoril kar nekaj, kar tako ni nihče poslušal.
Hojs je gostobesedni blebetač, pove pa nič.
drzava naj kupi maske ali sola oni so jih uvedli lopovi