Pa tako sta na vse pretege v vseh medijih veljala za sanjski par in delila nasvete drugim ...za bruhat
Sej še vedno: "...z Laro pa sta vzor, kako spoštljivo izpeljati tako veliko življenjsko preizkušnjo." ;)
Sem popolnoma šokiran!!!
Res je ,treba dohtarja zdaj poklicat da bo dal pomirjevala ,samo kaj ko štrajkajo
nick tudi liter pa slatina rešita marsikaj, brez dohtarja
Evo,rešeno
Statistika je kurba!
Ma koga to briga. Ajaa, punce hitro v lov na prostega sponzorja.
Saj ni frej. Mi žena poroča, da si je najdu eno 29-letnico.
JBG - zamujena priložnost
Evo dokaz, da ni vse zlato kar se sveti.
Oh ne no,kaj bomo pa zdaj
no ja še en par, ki bo začel izkoriščat prednosti ločenega življenaj. niso zastonj vsi privatniki ločeni. mogoče je kakšna nepremičnina odveč, pa jahta in vikend, pa
Itak še vedno deluje kot Nedonošenček!!!!
Šok tragedija u pm
čudno je samo to ,da ga je gledala dvajset let, priskuten tip
na prama Mariu, Janu in da ne naštevam je zelo gledljiv.
Po tej strahoviti vesrički sta zajela sapo Jan in Mario, tekma se je začela, kdo bo prvi ritogojec od njiju, ..
Torej je navaden pofukelj! Da sm o pa zaradi tega sokirani? Morda njuni otroci!
Za en f.. zavrže svojo družino! Krasen karakter!
Pa kaj sta ta dva kaj posebnega?? Helenca se je tud ločila, se spomnimo fešte pri Frančiškanih, pa Alojzija Šuštarja....
Khm, v naslovu napisano : Šok za vse. Tvorec napisanega je res za umobolnico. Pa kaj nas to sploh briga, če se en Romih z drugo dol daje...
Da sta del estradne scene?
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Pa tako sta na vse pretege v vseh medijih veljala za sanjski par in delila nasvete drugim ...za bruhat
Sej še vedno: "...z Laro pa sta vzor, kako spoštljivo izpeljati tako veliko življenjsko preizkušnjo." ;)
Sem popolnoma šokiran!!!
Res je ,treba dohtarja zdaj poklicat da bo dal pomirjevala ,samo kaj ko štrajkajo
nick tudi liter pa slatina rešita marsikaj, brez dohtarja
Evo,rešeno
Statistika je kurba!
Ma koga to briga. Ajaa, punce hitro v lov na prostega sponzorja.
Saj ni frej. Mi žena poroča, da si je najdu eno 29-letnico.
JBG - zamujena priložnost
Evo dokaz, da ni vse zlato kar se sveti.
Oh ne no,kaj bomo pa zdaj
no ja še en par, ki bo začel izkoriščat prednosti ločenega življenaj. niso zastonj vsi privatniki ločeni. mogoče je kakšna nepremičnina odveč, pa jahta in vikend, pa
Itak še vedno deluje kot Nedonošenček!!!!
Šok tragedija u pm
čudno je samo to ,da ga je gledala dvajset let, priskuten tip
na prama Mariu, Janu in da ne naštevam je zelo gledljiv.
Po tej strahoviti vesrički sta zajela sapo Jan in Mario, tekma se je začela, kdo bo prvi ritogojec od njiju, ..
Torej je navaden pofukelj! Da sm o pa zaradi tega sokirani? Morda njuni otroci!
Za en f.. zavrže svojo družino! Krasen karakter!
Pa kaj sta ta dva kaj posebnega?? Helenca se je tud ločila, se spomnimo fešte pri Frančiškanih, pa Alojzija Šuštarja....
Khm, v naslovu napisano : Šok za vse. Tvorec napisanega je res za umobolnico. Pa kaj nas to sploh briga, če se en Romih z drugo dol daje...
Da sta del estradne scene?