@laki Šele zdaj vidim dobro tvoj komentar. Dobra👍 Sem glih razmišljal, da bi se makaron lahko preimenoval v mikron, pa si me prehitel. Hehe. Micron. No, izgleda, da je palčku odklenkalo.
Prepočasi se vse skupaj odvija. Ljudje nočejo biti packi, ko slišijo na TV, da je njihova stranka označena za 'skrajno'. Ko dobijo po buči šele začnejo iskat razloge, zakaj so dobili po buči. Stvari so preprostejše...a kaj, ko velja pregovor… ...prikaži več 'na med se muhe love, na sladke besede ljudje'.
Odločitev o odstopu je sledila volji ljudstva. To so manire, ki jih na Balkanu, žal nikoli ne bomo deležni. Povsem vseeno je kdo pelje vladavino dalje, enostavno smo daleččč od takega in temu podobnega razmišljanja.
Nobeno presenečenje, adijo eden vodilnih svetovnih agendarjev, globalistična lutka.
Micron je hotel biti Napoleon kar ga je predčasno pripeljalo na Sv. babico Heleno...
Makaron je Napoleonu podoben samo po telesni višini
@laki Šele zdaj vidim dobro tvoj komentar. Dobra👍 Sem glih razmišljal, da bi se makaron lahko preimenoval v mikron, pa si me prehitel. Hehe. Micron. No, izgleda, da je palčku odklenkalo.
Prepočasi se vse skupaj odvija. Ljudje nočejo biti packi, ko slišijo na TV, da je njihova stranka označena za 'skrajno'. Ko dobijo po buči šele začnejo iskat razloge, zakaj so dobili po buči. Stvari so preprostejše...a kaj, ko velja pregovor… ...prikaži več 'na med se muhe love, na sladke besede ljudje'.
Upam, da tega klovna sin njegovo "mamo" ne vidimo več na EU ploščicah!!
Za jebat mu tako ostane samo še kust in koža !
Rad bi se skril preden narod izve koliko je Francozov v Ukrajini pustilo dušo...
👍Na Elizejskih poljanah so neznanci simbolično pustili prazne krste kot opomnik, kaj se jim v ukrajini dogaja..
Po moji računici najmanj 100 uradnih Francoskih vojnih oseb , ter enih 50 francoskih jebivetrov !
JEBAČ KADAVRA JE ODJEBAL ! Še Bidna in Švabe , da se rešimo , pa zna bit mir in manj beguncev !
Glavni vojni hujskač v EU bo odletel.
Ko volan vlečev levo, ga še močneje povlečeš v desno!
Macron ne bo odletel, odletel je parlament!
Odločitev o odstopu je sledila volji ljudstva. To so manire, ki jih na Balkanu, žal nikoli ne bomo deležni. Povsem vseeno je kdo pelje vladavino dalje, enostavno smo daleččč od takega in temu podobnega razmišljanja.
In kaj čaka Taubi? Nesposobno bitje nima jajc - odstopi že enkrat!
Tega se je zelo za bati! fašizem se prebuja.........3 svetovna vojna je tukaj
Morda boste prikletni otroci na varnem..?