Slovenija /slovenija/crna-kronika
6889 ogledov

Zagorela sodnikova hiša: "Nataknil sem si crocse in v gatah letel ven!"

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Grunf 13:19 08.november 2024.

Vse je več, ali manj jasno. Za bombo pred vrata štiri leta in pol. Od tega je najbrž odsedel največ kakšna tri leta in koga naj bi to odvrnilo. Toliko je vredna država.

luckyss1 13:31 08.november 2024.

Sedaj je prilika, da se kriminalisti izkažejo, verjetno je dovolj sledov, ki jih lahko forenziki uporabijo..Nato pa maksimalne kazni za vse vpletene...Pa ni važna barva ali poreklo...

• Zapečkar 15:13 08.november 2024.

Videti je kot zadnje mafijsko opozorilo, torej so morale pred tem biti tudi že določene grožnje!? Če bo oškodovanec sodeloval tako policija ne bi smela imeti pretežkega dela odkriti naročnika, ker glede na to, da se sliši, da naj bi ...prikaži več na delu bili profesionalci so ti skoraj gotovo prišli iz tujine in so verjetno našim organom nedosegljivi. No, možno je, da je tudi naročnik iz tujine, ampak glede na to, da so storilci očitno bili z situacijo dobro seznanjeni, mora vsaj informator biti blizu!?

• rokusgor 17:14 08.november 2024.

enzgg4 odličen komentar 👍

• Enzgg4 15:50 08.november 2024.

Ministrstvo za krivosodje in frau Bergant so takoj vklopili mantre o "resnem napadu temelje pravne države", pa sploh še nihče ne ve, zakaj je prišlo do požiga. Kaj bodo rekli vsi našteti, če je bajto požgal npr. rogonja, ki mu ...prikaži več je sodnik žgal babo, pa si je model rekel "ti meni babo, jaz tebi bajto." Ali kakšen drug osebni spor, ki nima nobene veze. Kot zadnjič oni cigoti, ki so si zažigali bajte. Vem, kaj bodo rekli. Nič. Tiho bodo. Ne pravim da je to, ampak kar nekaj nabijat na pamet je pa bv.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.