Slovenija
3511 ogledov

Sodišče: kredit v švicarskih frankih je ničen

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Leon 09:28 19.januar 2018.

Koruptanija ima sistem krivosodja ,ki varuje bogate na račun siromakov . Seveda bomo to plačali davkoplačevalci.

• Papaja Popi 09:18 19.januar 2018.

Sedaj so vsi švercerji srečni. Davkoplačevalci bomo spet plačevali nekaj, kar ne bi smeli. Ko bodo kupci bitcoinov propadli, bomo tudi davkoplačevalci plačali njihov pohlep, kot pri švicarjih. Še sedaj se spomnim, kako so se vsi smejali nam, ki nismo ...prikaži več imeli kredite v švicarjih.

• cogocogo 11:10 19.januar 2018.

se en nateg davkoplacevalcev pohlepnezi ki so takrat hoteli zasluziti z ugodnimi krediti sedj jokajo in ta njihov pohlep bomo placali mi ,,,sicer pa se ve kdo so ti ki so najemali te kredite ki so bili takrat izredno ugodni ...prikaži večdno ugodni ,,tisti ki sedaj sodijo da so nicni ,,res smo dezela za barabe kriminalce ,,se morilci so bolj zasciteni od malih ljudi ,,,vsak dan sem bolj preprican o tem ,,

• kapibara1 14:55 19.januar 2018.

Med pohlepneži so "vplivneži"..

• kapibara1 14:56 19.januar 2018.

Še zmeraj, mi ni dojemljivo: Dva skleneta dogovor (pa bilo kaki je) , potem se pa jokca in se, na račun NE-vpletenih, umešava tretji !! Kaj sklepaš dogovor, katerega nisi sposoben realizirat !!

• forex 16:11 19.januar 2018.

Kaj veneuzela i chaves,slovenija in cerar,to je raj za mafijo. Smeji se nam cel svet.zasmehuje pa nas kom. Sodstvo.

• wolf.ata 17:36 19.januar 2018.

sama golazen,večina je bila švercarjev in preprodajalcev valut-kovači dobičkov,vzeli kredit tu,dali v drugo valuto,posodili za visoke obresti tretjemu in ker sedaj ni dobičkov kot so se nadejali jokajo,razen par normalnih ljudi,ki so vmes nastradali,jaz pa lahko plačujem v eu skozi,ja ...prikaži več in imam enak obrok čez cel kredit

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.