Svet
24212 ogledov

Sneg s strehe padel na 9-letnega slovenskega dečka

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Toma 09:00 31.december 2024.

To sem se tudi sam vpraševal: kaj je z snegom na panelih, ko ni snegobranov!

• BenX 09:20 31.december 2024.

Dol pade in to zelo hitro. Razen, če je streha zelo položna (pod 30 stopinj)? Takih je verjetno malo. Zadnja leta ni nekih velikih zametov, ne vem če se na steklu več kot 10cm snega obdrži, da ne začne skoraj ...prikaži več takoj počasi ležita navzdol.

• BenX 09:21 31.december 2024.

*počasi lezit navzdol.

• dare326 09:44 31.december 2024.

Pogledam k sosedoma, na severni strani so paneli še vedno 60% pod snegom. Bolj slabo drsi ob tipičnem naklonu in sicer snegobranih na strešnikih. Na južni strani imata oba snegobrane na kakšen meter pod paneli, tako, da nič ne zdrsi.

• Toma 12:12 31.december 2024.

Hvala za info. Pri nas še ni bilo večjega snega odkar je EV popularna.

• Idioti 12:02 01.januar 2025.

Kako bolan moraš biti , da greš za NL v takšno vukojebino kot je Bosna . Ravno ponoči ob raketah v LJ , sem sosedu povedal , da je bilo v kraju kjer sem bil leta 1990 ob osvojitvi svetovnega ...prikaži večga klubskega prvaka Crvene z. ravno takšna kanonada , samo ne z raketami !! In takrat še ni bilo vojne . Ti peljaš pa otroka na področje , kjer za Silvestrovo poleti v nebo polovica raket in polovica svinčenih kugel pravega orožja . Jebali vas 10 u somunu !

• Idioti 11:55 01.januar 2025.

Jelinčičev sin !!

• dare326 09:37 31.december 2024.

Ob padcu snega s strehe mestne uprave v Banjaluki. Bosa kovačeva kobila.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.