Zdravje
46851 ogledov

Smrti zaradi seva, ki je v Evropi še redek. Dodatni problemi?

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • dani5 21:15 06.avgust 2021.

Krnekin12 Veliki provaxer si, cepivo ubija ne pa pomaga. Še vedno čakam tvoje študije, kako je lahko cepivo sploh učinkovito. Daj razloži svoje trditve. Ma menda nisi neki plačanec.

• krnekina12 22:21 06.avgust 2021.

Niso MOJE studije in MOJE trditve. Kolkrat ti morem to se povedat? Pa nauc se guglat, ze tko zgublam prevec cajta za take kot ti, ki ste leseni u glavo. xD Kako je lahko cepivo ucinkovito? Pomoje obstajajo 200 let ...prikaži večt stari zapiski o tem. Zacni z osnovami, prasi koga iz OS, ce ti posodi ucbenik biologije.

• rd2dmk2 21:34 06.avgust 2021.

mene bolj od vsega zanima to , kako to , da tako redko različico virusa, staknejo 80 letni popotniki od postelje do počivalnika. no ne bi bil začuden, če bi umrli bili kakšni velepotoniki ali romarji, ampak spet tile starostniki. ...prikaži veči. zdej pa mi res prihaja na misel zlobna misel, da je c-19 namenjen zmanjšanju stroškov pokojninskih blagajn.

• krnekina12 22:26 06.avgust 2021.

Sej ni tolk tezko. Probi cist mal se potrudit pa pomislt s svojo glavo. Dejva skupi probat. Ammm, verjetno vso osebje, ki tam dela, zivi nekje drugje, hodi po svojih opravkih, se druzi z drugimi ljudmi, itd. A bi blo ...prikaži več mozno, da bi eden od teh prnesu? Drugo kot drugo pa, glede na to da so vsi dementni, jim je nemogoce razlagat glede higiene in ukrepov. Evo. A sva resila? Sej ni blo tolk tezko, ane?

• rd2dmk2 22:42 06.avgust 2021.

krnekina sem s tvojo glavo probal.., zdej bom pa z zelnato.. abomo vsi trije skup.. tisti ki okol hodijo se morajo testirat in karantenizirat. pa zelo verjetno tisti, ki tam okoli hodijo zelo upoštevat ukrepe.. pa tud če so dementni ...prikaži več niso idioti.. ker idiotu , se ne more dopovedat, dementnemu se pa pač vsak dan pove, pa pokaže, pa razloži, pa se trenira... tako kot v vojski. al pa v žar legendah, trening, trening in še enkrat trenig, pa si skos lačen.. tale zelnata glava pa res veliko ve. a ne ?

• krnekina12 07:03 07.avgust 2021.

"ker idiotu , se ne more dopovedat" Ah, ko bi ti vedu kolk je to res. Hahahahha.

• rd2dmk2 08:59 07.avgust 2021.

pa še neki.. idiot se smeji ne da bi kdo kaj smešnega povedal..

• krucefiks 20:34 06.avgust 2021.

Prpa dela ovce

lluckyss 07:53 07.avgust 2021.

Vem, da bo za mnoge greh kar bom napisal in tudi ni nujno, da imam prav.... Ampak, se bojim, da cepiva ne delujejo in so celo smrtno nevarna...V bolnišnicah je v GB in Izraelu enako število cepljenih in necepljenih. No ...prikaži več sedaj, ko je precepljenost tam že višja kot 50%, je tudi cepljenih po bolnišnicah ustrezno več od necepljenih.. Najvišjo precepljenost pa ima menda Islandija, ki pa jim baje zmanjkuje kapacitet v bolnišnicah... Torej mi dovolite da podvomim v Kreka in njegove..

• bec9ba76f75b7c9810b3c3c909eabca1ccdc32fb 08:18 07.avgust 2021.

En + in da mi ne bi zameril na kakšnega od mojih komentarjev,včasih sem bolj domač... .Drugače si prav povedal,kaj oni mislijo do konca leta še 5. in 6. odmerek. Če praktično cepiva ni,ga ni,ali pa je to v mnogih ...prikaži več primerih škodljivo.

• Donald_Williams 10:05 07.avgust 2021.

Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

ajda0 09:50 28.avgust 2021.

zdrav razum človeka takšne trditve virologov ne more sprejet, ker starotniki v domovih so še vedno zaprti v svojih sobah z masko na obrazu in izolacijo od zunanjega sveta. Oni umirajo od starosti, bolezni in cepiva, ki pospešuje razvoj propadanja imunskega sistema.

• krnekina12 19:07 06.avgust 2021.

B.B. super clanek za strasenje ze tko preplasene raje, da se noce cept. Zakaj ne dopises, da je to dom za ljudi v zadnjih fazah demence? Ali pa da jih je zbolelo 20 od katerih jih je 7 umrlo. Aja ...prikaži več sej res, pol se ne slis vec tko neverjetno in sokantno, ok.

• krnekina12 18:51 06.avgust 2021.

Zdej pa pocakat na antivaxerje, da bojo loh civkal naprej. xD Kolkr se spomnem, so prej mel argument, da so 80 in 90 letniki itak umiral zarad starosti, pa so jih pisal pod covid smrti. Pa da vidmo, kako bojo ...prikaži več zdj pozabil na ta argument, pa se neki druzga zmislil. Pac tko deluje antivax znanost. xD

• bec9ba76f75b7c9810b3c3c909eabca1ccdc32fb 10:24 07.avgust 2021.

Prihaja spet nova različica.Po katerem cepljenju bi po tvoje bili zadosti precepljeni? Po 10.?

• krnekina12 16:38 07.avgust 2021.

Precepljenost se gleda na procent cepljenih ljudi. Cepiv, ki se enkat cepis in si zasciten celo zivljenje tkorekoc ni. Za klopni meningoencefalitis se mores 3x v treh letih, nato pa vsake 5 let. Tko da komot se 10x v zivljenju. ...prikaži več Tetanus vsaj na 10 let. Itd. Koronavirus glede na to kolk hit mutira pa sploh ne bo presenecenje, ce bo cez 1 let nov odporen sev. Nevem kva je to tolk pretreslivga tle.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.